Лайм

Доля цієї війни вирішиться навесні: астролог Влад Росс дав новий прогноз для України

Астрологічні аспекти вказують на дуже важливий період навесні 2025 року

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога.

Про це розповів відомий астролог Влад Росс в ефірі "8 каналу".

Читайте також: Серпень змінить все: астролог Влад Росс дав катастрофічний прогноз для Росії.

За його словами, небесні світила обіцяють, що Україну не залишать наодинці з ворогом і вона отримає допомогу від союзників.

"Після активації нового соляру 24 серпня нас чекає повне повторення ситуації, яка була спочатку при народженні України. Практично всі будинки зберігаються у річному солярі, що свідчить про те, що цей рік до 24 серпня 2025 року буде відродженням України. Дуже знаменним цього року буде вплив Плутона у поєднанні із Сатурном: Плутон – це планета трансформації, а Сатурн взагалі управляє Асцендентом України. Тому це буде повна трансформація нашої країни та особистості. Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження. Україна перейде в новий якісний стан і матиме великі супернові можливості", - прогнозує Росс.

Він наголосив, що астрологічні аспекти вказують на дуже важливий період навесні 2025 року.

Читайте також: Скоро настане найкращий час для перемоги і перемовин: астролог дав новий прогноз для України.

"Мені дуже подобається, що у річному солярі, який у нас включається у день Незалежності України 24 серпня, Місяць знаходиться у зодіакальному знаку Овна. Це говорить про те, що нам все ж таки почнуть давати необхідну зброю в потрібній кількості. Марс у поєднанні з Юпітером також говорить про те, що військову допомогу не буде зупинено.

А дуже важливі та класні ситуації у нас можуть відбуватися саме навесні, бо солярна стрілка буде проектуватися на Марс та Юпітер у квітні і травні наступного року. Я думаю, що у травні наступного року буде вирішуватися - або інтенсивна війна і далі, або зупинка та заморозка", - заявив астролог.

Також він назвав ключову дату, коли буде найвища ймовірність припинення всіх конфліктів на планеті.

"Я можу сказати навіть більше: Сатурн увійде у знак заморозки конфлікту – у знак Овна 25.05.2025 року. Мені дуже подобається ця дата, адже все почалося 22.02.222, коли Путін зібрав навколо себе людей і сказав, що вже фактично почалася війна. У цей час, я гадаю, завершиться гостра фаза цієї війни. У будь-якому разі конфлікт може й надалі продовжуватися, але гостра фаза конфлікту справді вирішуватиметься у травні наступного року. У цей час ми можемо піти відвойовувати Крим, якщо, звичайно, Трамп не виграє вибори і нам дадуть всю необхідну зброю.

Читайте також: Це не останній замах: астролог Влад Росс розповів, чи стане Трамп президентом США.

Сатурн у знаку Овна може "заморозити" будь-яку війну, бо Сатурн – це холод, а Овен – це знак війни. І дуже важливо, що він увійде до нульового градуса, а це говорить про те, що може заморозитися не лише війна в Україні, а й усі конфлікти по всьому світу можуть різко "заморозитися". Навіть Китай на деякий час може відійти від того, що він хоче воювати за Тайвань, хусити перестануть тероризувати Ізраїль і завершиться війна на Близькому Сході", - прогнозує Росс.

За його словами, в травні 2025 року буде вирішуватися доля України.

"В цілому Сатурн повинен охолодити всю військову ненависть і ворожість людей один до одного саме тоді, коли він входитиме до знаку Овна - в травні наступного року. Я думаю, що саме у травні вирішуватиметься доля України. Весна стане таким переломним моментом у цій війні, і якщо Російська Федерація не піде на перемир'я, то ми точно тоді її дотиснемо до кінця 2025 року", - резюмував астролог.

Цікаві новини для вас:

  1. Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.
  2. Вершники Апокаліпсису вже мчать на болота: ясновидець Хорс розповів про перемогу України.
  3. Переговори з РФ і нова війна: астролог розповів, що чекає Україну.

Новини партнерів

Читайте також

Яблучний тарт татен із секретним інгредієнтом - потіште себе смаком Франції

Французький тарт татен з карамелізованими яблуками - дуже проста і смачна випічка

Що не так з циферблатом годинника - знайдіть хитру помилку

Головоломки допомагають тренувати мозок - розгадайте загадку і знайдіть помилку на циферблаті годинника

Як заморозити моркву на зиму - корисні лайфхаки

Експерти розповіли, як правильно заморозити моркву на зиму - це значно економить час під час готування