img

Новини

19:05 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
До всіх новин
Аджика з яблуками і без оцту - рецепт заготівлі на зиму
Додайте до своєї колекції заготовок ще одну "родзинку"

Аджика з яблуками без оцту на зиму: її ніжний смак не залишить байдужими нікого

Вівторок, 3 вересня 2024, 14:30

Фото: з відкритих джерел

ava
Олена Токмач

Креативна редакторка

Аджика за цим рецептом зберігає вітаміни та свіжий смак овочів, хоча не містить оцту, що важливо для людей, яким не можна його вживати. Ця закуска чудово смакуватиме і з м’ясом, і з рибою, і з макаронами.

Рецептом смачної закуски поділилися автори Youtube-каналу "Смачно Проста та Доступно".

Читайте також: Хіт сезону: як приготувати в'ялені помідори в духовці.

Для приготування аджики знадобляться томати, морква, болгарський перець і яблука. Закуска матиме натуральний, насичений смак та незрівнянний аромат.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Інгредієнти:

  • помідори - 3 кг,
  • морква - 1 кг,
  • яблука - 1 кг,
  • болгарський перець - 1 кг,
  • перець червоний гострий - 300 г,
  • сіль - 2 ст. л.,
  • цукор - 3 ст. л.

Для стерилізації банок:

  • оцет 9% - 180 мл

Щодо яблук, то немає значення, якого сорту вони будуть. Фрукти подарують аджиці без оцту ніжну текстуру і злегка помітну кислинку. Ще однією зручністю рецепта є холодна стерилізація банок.

Читайте також: Солодкі мариновані сливи за декілька годин - секретний інгредієнт додасть їм пікантності.

Приготування

Усі нарізані інгредієнти пропускаємо через м'ясорубку, за бажання можна залишити трохи насіння гострого перцю.

Готову масу переливаємо у велику каструлю, доводимо до кипіння, помішуючи. Після закипання аджику ще слід варити 25 хвилин - вона має загуснути.

Додаємо цукор і сіль - ви зможете регулювати рівень гостроти аджики, додаючи цукор та сіль до свого смаку. Залишаємо покипіти ще 5-7 хвилин.

Стерилізуємо банки холодним методом: у кожну банку слід додати 1 ст. л. оцту 9%, закрити кришкою та струснути банку. Розкладаємо аджику по банках та закручуємо.

Цікаві новини для вас:

  1. Аджика з буряком на зиму: спробуйте - і будете готувати тільки її.
  2. Соус сацебелі на зиму: як приготувати "родзинку" грузинської кухні.
  3. 20 хвилин – і аромат Італії на вашій кухні: як приготувати смачну фокаччу на сковороді.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Аджика з яблуками і без оцту - рецепт заготівлі на зиму
img

Новини

19:05 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
До всіх новин
Аджика з яблуками і без оцту - рецепт заготівлі на зиму
Додайте до своєї колекції заготовок ще одну "родзинку"

Аджика з яблуками без оцту на зиму: її ніжний смак не залишить байдужими нікого

Вівторок, 3 вересня 2024, 14:30

Фото: з відкритих джерел

ava
Олена Токмач

Креативна редакторка

Аджика за цим рецептом зберігає вітаміни та свіжий смак овочів, хоча не містить оцту, що важливо для людей, яким не можна його вживати. Ця закуска чудово смакуватиме і з м’ясом, і з рибою, і з макаронами.

Рецептом смачної закуски поділилися автори Youtube-каналу "Смачно Проста та Доступно".

Читайте також: Хіт сезону: як приготувати в'ялені помідори в духовці.

Для приготування аджики знадобляться томати, морква, болгарський перець і яблука. Закуска матиме натуральний, насичений смак та незрівнянний аромат.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Інгредієнти:

  • помідори - 3 кг,
  • морква - 1 кг,
  • яблука - 1 кг,
  • болгарський перець - 1 кг,
  • перець червоний гострий - 300 г,
  • сіль - 2 ст. л.,
  • цукор - 3 ст. л.

Для стерилізації банок:

  • оцет 9% - 180 мл

Щодо яблук, то немає значення, якого сорту вони будуть. Фрукти подарують аджиці без оцту ніжну текстуру і злегка помітну кислинку. Ще однією зручністю рецепта є холодна стерилізація банок.

Читайте також: Солодкі мариновані сливи за декілька годин - секретний інгредієнт додасть їм пікантності.

Приготування

Усі нарізані інгредієнти пропускаємо через м'ясорубку, за бажання можна залишити трохи насіння гострого перцю.

Готову масу переливаємо у велику каструлю, доводимо до кипіння, помішуючи. Після закипання аджику ще слід варити 25 хвилин - вона має загуснути.

Додаємо цукор і сіль - ви зможете регулювати рівень гостроти аджики, додаючи цукор та сіль до свого смаку. Залишаємо покипіти ще 5-7 хвилин.

Стерилізуємо банки холодним методом: у кожну банку слід додати 1 ст. л. оцту 9%, закрити кришкою та струснути банку. Розкладаємо аджику по банках та закручуємо.

Цікаві новини для вас:

  1. Аджика з буряком на зиму: спробуйте - і будете готувати тільки її.
  2. Соус сацебелі на зиму: як приготувати "родзинку" грузинської кухні.
  3. 20 хвилин – і аромат Італії на вашій кухні: як приготувати смачну фокаччу на сковороді.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••