img

Новини

21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
До всіх новин
Фокачча на сковороді - як приготувати італійську страву вдома
Для тіста вам потрібні три компоненти і секретний інгредієнт

20 хвилин – і аромат Італії на вашій кухні: як приготувати смачну фокаччу на сковороді

Вівторок, 27 серпня 2024, 11:55

Фото: скріншот

ava
Олена Токмач

Креативна редакторка

Традиційна італійська фокачча - хрумка зверху і м’яка всередині - гідна заміна хлібу. Однак цей хлібець, якого називають "дідом піцци" буде ще смачніший, коли його приготувати з начинкою.

theLime розповідає рецепт приготування фокаччі на сковороді з начинкою із шинки і овочів.

Читайте також: Смачно, просто і ніякого тіста: як приготувати соковиту кабачкову піцу на сковорідці.

Цей рецепт дуже простий, фокачча за ним готується дуже легко, до того ж вам не доведеться прибирати на кухні - з приладдя вам знадобиться лише сковорода (найкращий варіант - чавунна).

Обсмажений на сковороді корж треба розрізати навпіл, змастити майонезом і додати шинку та зелень. Мінімум зусиль - і ви отримаєте чудову вечерю чи сніданок.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Для тіста

  • Борошно пшеничне 300 г
  • Вода 165 мл
  • Дріжджі сухі 10 г
  • Сіль 6 г
  • Олія оливкова Extra Virgin 30 мл

Для начинки

  • Шинка 150 г
  • Салат, листя за смаком
  • Майонез 72% за смаком
  • Томат рожевий 2 шт.

Просійте борошно у миску, влийте воду, 20 мл оливкової олії і додайте швидкодіючі дріжджі та сіль, утворену масу перемішайте.

На злегка притрушену борошном поверхню викладіть тісто і добре вимішуйте 2 хвилини, поки воно не стане гладким і еластичним.

Розкачайте тісто відповідно до розміру вашої сковороди і зробіть пальцями заглиблення в тісті, збризніть оливковою олією і змастіть всю поверхню тіста.

Читайте також: Приготуйте котлети з "сюрпризом": діти точно будуть просити добавки.

На гарно розігріту сковороду викладіть тісто змащеною стороною, злегка притисніть і обсмажуйте на середньому вогні під кришкою 2-3 хвилин.

Після того, як фокачча зарум’янилася з одного боку, переверніть її на інший бік, попередньо змастивши оливковою олією сковороду. Смажте ще 2-3 хвилин під кришкою. Готовність перевіряйте зубочисткою.

Готову фокаччу трохи охолодіть і розріжте на два окремих коржі. Нижню частину злегка змастіть майонезом, викладіть на неї листя салату, порізані кільцями томати і нарізану тонкими слайсами шинку.

Другу половину фокаччі теж змастіть майонезом і прикрийте начинку, верх фокаччі змастіть оливковою олією. Смачного!

Цікаві новини для вас:

  1. Як приготувати італійську чіабату на воді: простий рецепт.
  2. Які дріжджі краще використовувати для домашнього хліба, щоб був смачним і не кришився.
  3. Лиганці – це карпатські вареники без борошна: як приготувати смачну українську страву.
img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Фокачча на сковороді - як приготувати італійську страву вдома
img

Новини

21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
До всіх новин
Фокачча на сковороді - як приготувати італійську страву вдома
Для тіста вам потрібні три компоненти і секретний інгредієнт

20 хвилин – і аромат Італії на вашій кухні: як приготувати смачну фокаччу на сковороді

Вівторок, 27 серпня 2024, 11:55

Фото: скріншот

ava
Олена Токмач

Креативна редакторка

Традиційна італійська фокачча - хрумка зверху і м’яка всередині - гідна заміна хлібу. Однак цей хлібець, якого називають "дідом піцци" буде ще смачніший, коли його приготувати з начинкою.

theLime розповідає рецепт приготування фокаччі на сковороді з начинкою із шинки і овочів.

Читайте також: Смачно, просто і ніякого тіста: як приготувати соковиту кабачкову піцу на сковорідці.

Цей рецепт дуже простий, фокачча за ним готується дуже легко, до того ж вам не доведеться прибирати на кухні - з приладдя вам знадобиться лише сковорода (найкращий варіант - чавунна).

Обсмажений на сковороді корж треба розрізати навпіл, змастити майонезом і додати шинку та зелень. Мінімум зусиль - і ви отримаєте чудову вечерю чи сніданок.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Для тіста

  • Борошно пшеничне 300 г
  • Вода 165 мл
  • Дріжджі сухі 10 г
  • Сіль 6 г
  • Олія оливкова Extra Virgin 30 мл

Для начинки

  • Шинка 150 г
  • Салат, листя за смаком
  • Майонез 72% за смаком
  • Томат рожевий 2 шт.

Просійте борошно у миску, влийте воду, 20 мл оливкової олії і додайте швидкодіючі дріжджі та сіль, утворену масу перемішайте.

На злегка притрушену борошном поверхню викладіть тісто і добре вимішуйте 2 хвилини, поки воно не стане гладким і еластичним.

Розкачайте тісто відповідно до розміру вашої сковороди і зробіть пальцями заглиблення в тісті, збризніть оливковою олією і змастіть всю поверхню тіста.

Читайте також: Приготуйте котлети з "сюрпризом": діти точно будуть просити добавки.

На гарно розігріту сковороду викладіть тісто змащеною стороною, злегка притисніть і обсмажуйте на середньому вогні під кришкою 2-3 хвилин.

Після того, як фокачча зарум’янилася з одного боку, переверніть її на інший бік, попередньо змастивши оливковою олією сковороду. Смажте ще 2-3 хвилин під кришкою. Готовність перевіряйте зубочисткою.

Готову фокаччу трохи охолодіть і розріжте на два окремих коржі. Нижню частину злегка змастіть майонезом, викладіть на неї листя салату, порізані кільцями томати і нарізану тонкими слайсами шинку.

Другу половину фокаччі теж змастіть майонезом і прикрийте начинку, верх фокаччі змастіть оливковою олією. Смачного!

Цікаві новини для вас:

  1. Як приготувати італійську чіабату на воді: простий рецепт.
  2. Які дріжджі краще використовувати для домашнього хліба, щоб був смачним і не кришився.
  3. Лиганці – це карпатські вареники без борошна: як приготувати смачну українську страву.
img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••