Лайм

Осінній десерт за 15 хвилин - рецепт простої випічки від Ектора Хіменеса-Браво

Смак дитинства!

Є чимало способів загорнути яблука в тісто: трикутники і конвертики, яблучні троянди чи штруделі. Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво пропонує приготувати цікавий осінній десерт - яблучні кружальця у листковому тісті, які готуються всього за 15 хвилин і мають незвичайний вигляд. До того ж цей рецепт вдасться кожному, бо він дуже простий.

Як приготувати яблучні кружальця у листковому тісті, Ектор розповів у новому відео на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Розпочинається сезон глінтвейну: як приготувати смачний "осінній суп" вдома.

"У світі десертів є рецепти, які миттєво повертають нас у дитинство. Цей – один із таких! Та ще й готується всього за 15 хвилин!", - розповів Ектор Хіменес-Браво.

Інгредієнти:

  • Яблука — 3 шт (близько 300 г);
  • Борошно — 150 г;
  • Листкове тісто — 250 г;
  • Жовток — 1 шт;
  • Коричневий цукор — 50 г;
  • Кориця — 1 ч.л.
  • Читайте також: Хіт осені: як приготувати смачне гарбузове лате як в Starbucks.

    Спосіб приготування:

    1. Яблука нарізаємо кільцями і вирізаємо з них серцевину.

    2. Робочу поверхню присипаємо борошном і розкачуємо листкове тісто. Ріжемо його на смужки.

    3. Загортаємо яблучні кільця у тісто, змащуємо жовтком, посипаємо цукром і корицею.

    4. Викладаємо на застелене пергаментом деко і випікаємо в розігрітій духовці до готовності.

    Цікаві новини для вас:

    1. Шарлотка з білого хліба для суперлінивих - так просто ще не було.
    2. Яблучний тарт татен із секретним інгредієнтом - потіште себе смаком Франції.
    3. Проста та швидка випічка до чаю: як приготувати морквяний пиріг із доступних інгредієнтів.

    Новини партнерів

    Читайте також

    Дубайський шоколад можна зробити вдома - модний десерт не за всі гроші світу

    Фудблогерка показала рецепт, за яким можна приготувати супермодний дубайський шоколад вдома

    Той самий "зелений салат", що підірвав TikTok: рецепт для післясвяткового розвантаження

    Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати зелений салат Вітамінна бомба

    Просто тануть у роті: рецепт ніжних реберець, томлених у червоному вині

    Блогерка Світлана Левицька розповіла, як готувати ребра у червоному вині - за цим рецептом вони виходять дуже смачні і ароматні