Українська нутриціологиня й блогерка Анжеліка Рибко розповіла, як приготувати ніжні кекси з бананом. Ці смаколики ідеально підходять для перекусу, а ще їх страшенно полюбляють діти.

На сторінці в Telegram Анжеліка пояснила, що ці кекси доречно готувати школярам для легкого полуденка.

КексиФото: t.me/angelikarybko/

Інгредієнти:

  • 150 г кисломолочного сиру;
  • 50 г цукру;
  • два яйця;
  • 60 г топленого вершкового масла;
  • один банан;
  • одна упаковка ваніліну;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • 120 г цільнозернового борошна;
  • 1 ст. л. сухофруктів.

Читайте також: "Обирайте темні сорти": Клопотенко розповів, як приготувати сливову наливку.

Приготування

В глибокій ємності треба змішати кисломолочний сир та м'яке вершкове масло.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Яйця збити з цукром, додати до них сирно-вершкову масу, ванілін, розпушувач, сухофрукти, борошно й ретельно все перемішати.

Банан нарізати невеликими кубиками та додати їх у тісто. Перемішати.

Формочки добре змастити олією та викласти тісто.

Випікати в розігрітій духовці до 180 °C протягом 35 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати смачний джем з винограду. Клопотенко запевнив, що він ідеально підходить до млинців.

Цікаві новини для вас: