Українська нутриціологиня й блогерка Анжеліка Рибко розповіла, як приготувати ніжні кекси з бананом. Ці смаколики ідеально підходять для перекусу, а ще їх страшенно полюбляють діти.
На сторінці в Telegram Анжеліка пояснила, що ці кекси доречно готувати школярам для легкого полуденка.
Кекси
Інгредієнти:
- 150 г кисломолочного сиру;
- 50 г цукру;
- два яйця;
- 60 г топленого вершкового масла;
- один банан;
- одна упаковка ваніліну;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 120 г цільнозернового борошна;
- 1 ст. л. сухофруктів.
Читайте також: "Обирайте темні сорти": Клопотенко розповів, як приготувати сливову наливку.
Приготування
В глибокій ємності треба змішати кисломолочний сир та м'яке вершкове масло.
Яйця збити з цукром, додати до них сирно-вершкову масу, ванілін, розпушувач, сухофрукти, борошно й ретельно все перемішати.
Банан нарізати невеликими кубиками та додати їх у тісто. Перемішати.
Формочки добре змастити олією та викласти тісто.
Випікати в розігрітій духовці до 180 °C протягом 35 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати смачний джем з винограду. Клопотенко запевнив, що він ідеально підходить до млинців.
Цікаві новини для вас:
- Цей напій закривають замість звичайного компоту: рецепт домашнього живчика з яблук.
- Ванільний, шоколадний і полуничний: три рецепти смачних молочних коктейлів з морозивом.
- Рецепт малинового джему без кісточок став хітом: як закрити його на зиму.