Лайм

Смішно і жахливо: як зірка Charmed відреагувала на українську версію назви серіалу

45-річна Роуз Магоуен стала спеціальною гостею ОМКФ-2019

Назва серіалу Charmed ("Зачаровані") в українській версії - "Всі жінки відьми" - змусило американську актрису Роуз Макгоуен, виконавицю однієї з головних ролей, здивуватися. Його знаменитість назвала смішним і жахливим одночасно.

Цього року 45-річна Макгоуен стала спеціальною гостею 10-го міжнародного кінофестивалю в Одесі. Під час зустрічі з журналістами, із залу пролунало запитання, якої думки актриса про назву серіалу в Україні.

"Назва дуже смішна і жахлива одночасно. Напевно, варто було б придумати якийсь еквівалент і для чоловіків. Наприклад, "Усі чоловіки - ведьмаки", - здивувалася Макгоуен.

При цьому, як зазначила знаменитість, не завжди можна говорити про сторону зла: "Насправді бути відьмою не так вже й погано, адже можна бути на боці добра, як я. Рада, що в Україні люблять цей серіал. У мене залишилися дуже теплі почуття і спогади з його знімального майданчика", - поділилася актриса.

Нагадаємо, 10-й міжнародний кінофестиваль в Одесі стартував 12 липня. Його насичена заходами програма триватиме до 20 числа включно. Генеральним медіапартнером фестивалю традиційно виступив канал "Україна".

  • Читайте також на The Lime ексклюзивне інтерв'ю з Роуз МакГоуен , в якому актриса розповіла про те, як стала гостею фестивалю в Одесі і чим її засмутив Голлівуд.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях