Лайм

Киплять італійські пристрасті: Тодоренко розговорилася про сімейне життя з Топаловим

Пара узаконила свої стосунки в жовтні минулого року

Українська телеведуча Регіна Тодоренко розповіла про сімейне життя з російським співаком Владом Топаловим. Свої відносини пара офіційно оформила ще в жовтні минулого року, а нещодавно відсвяткувала цю подію в колі рідних та друзів.

Так, в інтерв'ю журналу ОК! новоспечена дружина зізналася, що сім'я у них дуже емоційна, і тільки гумор допомагає їм згладити негативне загострення пристрастей.

"У нас киплять такі італійські пристрасті, що ми вже кілька разів за ці півроку хотіли розлучитися. Але у мене особисто є формула, якої мені хотілося б дотримуватися в сімейних відносинах. Ти, чоловік, вказуєш нам шлях, а я, жінка ... ", - зробила паузу Регіна. "Посилаю тебе куди подалі і йду своїм", - продовжив Влад. "Ні, збираю нам рюкзак в цю подорож! Для мене так", - зазначила Тодоренко.

Дівчина додала, що почуття гумору їх багато в чому рятує. "Почуття гумору взагалі рятує життя. Кажуть, краса врятує світ. Ні, почуття гумору врятує світ", - зазначила телеведуча.

Новоспечене подружжя також розповіли про спільний побут.

"Я дуже вдячна Владиславу Михайловичу за те, що він змирився з моєю недосконалістю і трішки полегшив мені життя: найняв людей, які мені допомагають у вихованні дитини та веденні домашніх справ", - зізналася Регіна.

А Влад розповів, що в побуті його дратує багато, але він вчиться з цим миритися.

"Десь Регіна терпить мої недоліки, десь я закриваю очі на її звички. І замість того, щоб витрачати нерви на роздратування, я краще допоможу їй, грубо кажучи, прибрати зі столу або вимити посуд. Це система противаг. В іншій раз Регіна допоможе мені або дасть можливість виправитися ", - зазначив Топалов.

  • Регіна Тодоренко і Влад Топалов відсвяткували весілля в Сорренто (Італія). Пишне торжество тривало три дні, після якого пара відправилася в романтичну подорож.
  • Регіна Тодоренко після триденної весілля в Італії з'явилася на обкладинці російського журналу, для якого знялася у весільному міні-плаття .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях