RU  UA

Зірки

Хто відпочивати, а хто заліковувати рани: де цього літа проводять свої канікули українські зірки

Оля Полякова, Слава Камінська, Настя Каменських та інші

Сезон відпусток у самому розпалі, тож не дивно, що соціальні мережі рясніють яскравими знімками з наймальовничіших місць. Українські знаменитості - не виняток, вони із задоволенням викладають фото з відпочинку, радуючи своїх шанувальників.

Хтось із зірок відправився до моря відпочити від концертів і суєти, а хтось - заліковувати рани. У добірці The Lime - найсвіжіші та яскраві фотографії зіркових курортників.

Слава Камінська

Солістка гурту "НеАнгели" насолоджується відпочинком в Греції. Співачка нещодавно розлучилася з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським та заліковувати рани полетіла на грецький острів Міконос.

Потап і Настя Каменських

Зіркова пара вирішила влаштувати собі другий медовий місяць, так як перший, за словами Потапа, "не догуляли". Артисти вирушили в улюблену країну Насті - Італію. Свою відпустку подружжя проводять не одні, а в компанії друзів - Позитива з "Время и Стекло" і його дружини, дизайнера Ані Завгородньої.

Надя Дорофєєва та Дантес

В Італії відпочиває і колега Позитива по дуету "Время и Стекло" Надя Дорофєєва. Виконавиця полетіла у відпустку з чоловіком, співаком і телеведучим Володимиром Дантесом і друзями. Щоб набратися сил перед концертами співачка відпочиває на яхті і прогулюється по мальовничим італійським вуличкам.

Оля Полякова

Співачка також вирушила в довгоочікувану відпустку. Артистка разом з чоловіком і дочками релаксує в заміському комплексі. Полякова ходить в баню, купається голяка і не забуває про спорт.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова

53-річний співак і його молода кохана, концертний директор Катерина, вирішили поєднати приємне з корисним. Закохані відпочили в Греції, а потім вирушили до Португалії знімати кліп.

Олена Шоптенко

Хореограф і молода мама Олена Шоптенко зізналась, що два роки не була у відпустці. "Ці 2 роки я не купалася в морі і не ходила по теплому піску. А це найкраща підзарядка для мене!", - зізналася танцівниця. Днями її мрія збулася, Олена полетіла до моря, тільки куди саме - не уточнила.

  • Раніше The Lime зробив для вас фотопідбірку зачісок українських знаменитостей, які зроблені зі смаком і за останніми тенденціями. Розгляньте кілька нехитрих ідей нескладних укладок на швидку руку, і втілюйте їх в життя.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.