Лайм

Кей-поп група BTS зробить перерву в кар'єрі, щоб пожити "нормальним життям"

Учасники корейського бой-бенду підуть в першу тривалу відпустку

Популярний південнокорейський бой-бенд BTS зробить "тривалу перерву", щоб відпочити після кількох років напруженої роботи.

Видання Metro пише, що за останні шість років кей-поп група BTS не просто зайняла лідируючу позицію в музичному бізнесі Південної Кореї, а й досягла глобального успіху. Тепер команда, в яку входить 7 осіб (Чонгук, Ві, Чіміно, Сюгаїв, Чин, Джей-Хоуп і RM), хоче пожити "нормальним життям", відпочити і перезарядитися.

Звукозаписна компанія Big Hit Entertainment підтвердила цю новину в заяві, опублікованій в Твіттері:

"Вперше з моменту свого дебюту BTS проведе офіційний і тривалий період відпочинку і розслаблення. Ця відпустка дасть членам BTS, які з моменту дебюту невпинно прагнули до мети, можливість перезарядитися і підготуватися, щоб представити себе заново як музикантів і творців. Вона також дозволить їм насолодитися звичайним життям молодих людей у віці від 20 років".

Хоча продюсери наполягають на тому, що BTS повернеться, схоже, що виконавці будуть шукати різні шляхи, щоб максимально продуктивно використовувати вільний час.

Новини про творчу перерву BTS з'явилися незабаром після того, як група стала першим в історії кей-поп бой-бендом, чий кліп "DNA" отримав 800 мільйонів переглядів на YouTube. Ця пісня була головною на їх альбомі «Love Yourself: Her», і хоча відео зняли майже два роки тому, воно як і раніше користується популярністю у фанатів, які вже почали кампанію, щоб довести його до мільярда переглядів.

BTS також стали першою K-pop групою, чий альбом посів перше місце в чартах Великобританії. Крім того, в 2017 році BTS здобули перемогу в номінації "Кращий артист соціальних мереж" на Billboard Music Awards, а в червні 2019 року двічі зібрали повний стадіон "Уемблі" в Лондоні (місткість - 90 тисяч глядачів).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях