Лайм

Зірки шоу-бізнесу привітали Україну з Днем прапора: ми зібрали кращі побажання

Знаменитості привітали українців з державним святом

У День державного прапора України, який щорічно відзначається 23 серпня, знаменитості залишають в своїх соціальних мережах привітання і яскраві фото.

Так, з нагоди свята знімки з синьо-жовтим прапором розмістили відомі українці - співачка Ірина Білик, фронтмен гурту DZIDZIO Михайло Хома (Дзідзьо), телеведуча Катя Осадча, актор Дмитро Ступка, виконавиця Настя Каменських, лідер гурту "Океан Ельзи" і політик Святослав Вакарчук та інші.

Дзідзьо

Музикант привітав українців зі святом і поділився сімейною історією, пов'язаної з державним прапором.

"У 1990 році тато подарував мені прапор України. Це був дитячий прапорець на дерев'яній паличці, зовсім невеликий. Тато сказав: "Син, скоро буде Україна! .. "Я дуже радів цьому подарунку, бігав з прапорцем, махав їм, навіть коли лягав спати - клав його під подушку. Я не розумів так глибоко слів свого тата - скоро буде Україна - але я знав, що синьо-жовтий прапор якось пов'язаний з батьковим гарним настроєм, з повстанськими піснями, які співала мені вечорами бабця Катерина, і моїми відчуттями радості! Пам'ятаю це так сильно, ніби це сталося вчора чи сьогодні", - розповів артист.

Ірина Білик

Співачка опублікувала яскраве фото і залишила лаконічний підпис: "З Днем прапора!"

Святослав Вакарчук

"Вітаю всіх нас з Днем державного прапора! Нехай він завжди викликає у всіх нас гордість, повагу і любов", - написав музикант.

Олександра Кучеренко

Молода дружина телеведучого Дмитра Комарова також не залишилася осторонь і привітала українців зі святом. Модель опублікувала фото на тлі прапора України та супроводила його потрібними словами.

"Яка ж дивовижна наша країна! Нехай в неї буде більше перемог, щоб ми, українці, вкотре могли підняти наш прапор! З Днем прапора України, друзі", - написала Олександра.

Катя Осадча

"Україна! Українці! З Днем прапора! Цей день, щоб ще раз згадати і подякувати нашим військовим, які боронять наш спокій, нашу країну і наш прапор ціною життів! Дякуємо!", - написала телеведуча.

Дмитро Ступка

Актор опублікував фото українського прапора і залишив коротке привітання.

Настя Каменських

Співачка не стала писати довгі привітання, а обмежилася лише знімком.

Ольга Сумська

  • Тіна Кароль виконає державний гімн під час Ходи Гдності, яка запланована на День Незалежності України, 24 серпня.
  • Гурт MOZGI до Дня Незалежності України вперше заспівав рідною мовою. В YouTube і на сторінках у соцмережах музиканти презентували символічний трек "999", який назвали "присвятою Батьківщині і всім українцям, які гідні жити в кращій країні зі смачною їжею і найкрутішими дорогами".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях