Лайм

Кім Кардашьян потрапила на обкладинку арабського Vogue і дала інтерв'ю своєму чоловікові

Це перша обкладинка Vogue Arabia на рахунку у телезірки

Американська супермодель і телеведуча Кім Кардашьян, яка показала, як вона виглядала в буремні 90-ті, стала героїнею вересневого номера арабського Vogue.

Телезірка прикрасила обкладинку глянцю і знялася в стильній фотосесії. Відповідні знімки з'явилися на сторінці Кім в Instagram.

Зйомки проходили в пустелі в Лос-Анджелесі, Кардашьян позує біля каменів і колон. На обкладинці видання Кім постала в чорній сукні з атласним топом-корсетом зі вставкою тілесного кольору і в довгих чорних рукавичках. Образ телезірки доповнений довгою косою. Відзначимо, що це перша обкладинка Vogue Arabia на рахунку у Кім Кардашьян.

Спеціально для випуску телезірка дала інтерв'ю, але не рядовому журналісту, а своєму чоловікові, реперу і дизайнеру Каньє Весту. У бесіді з чоловіком Кім розповіла про родину, славу і про відповідальність.

"Я згодна, що слава викликає залежність, і мені було потрібно багато часу, щоб зрозуміти, що в гонитві за нею можна загубитися. Раніше я була одержима славою, одержима як божевільна, але зараз я сконцентрована на іншому", - зізналася Кардашьян.

  • Фоловери американської супермоделі Кім Кардашьян висміяли її нове фото в Instagram через невдалий фотошоп. Знаменитість, за якою вже не вперше помічають любов до редактору знімків, навіть не помітила, як у неї з'явився зайвий палець на нозі.
  • Головна акторка телесеріалу "Дуже дивні справи" Міллі Боббі Браун прикрасила сторінки іменитого глянцю Vanity Fair.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях