RU  UA

Зірки

Лобода переспівала хіт Пугачової: кавер співачки викликав суперечки в мережі

Вперше пісню Світлана виконала на "Новій хвилі"

Українська виконавиця Світлана Лобода представила пісню "Живи спокійно, країна" - кавер на хіт російської співачки Алли Пугачової.

Прем'єра треку в авторському аранжуванні відбулася в п'ятницю, 30 серпня. Про вихід синглу Лобода повідомила на своїй сторінці в Instagram. "З прем'єрою, країна! Качай на всіх цифрових носіях", - написала співачка.

У коментарях під постом співачки зав'язалися суперечки. Багатьом незрозуміло, про яку країну співає Лобода, адже останнім часом артистка живе і працює в РФ. А інші вважають, що співачці рано співати такі пісні, оскільки "до Пугачової ще далеко".

"А яка країна?", "А ви громадянка України або Росії? Яку країну ви маєте на увазі", "Люблю творчість Лободи! Але якось перебір... Так, і питання, а яка країна повинна жити спокійно?", "Мені теж цікаво, про яку країну йде мова", "Пугачову не переспіваеш", "Перебір", "Пугачова краще", "Це пісня була Пугачової і про Пугачову і залишиться про неї і її. Не можна комусь її переспівувати ", - пишуть шанувальники.

Вперше пісню "Живи спокійно, країна" у власному аранжуванні Світлана Лобода виконала на конкурсі "Нова хвиля-2019" в рамках творчого вечора Ігоря Крутого.

Співачка вийшла на сцену у довгій білій накидці, з пишною зачіскою і німбом. Образ здався знайомим шанувальникам Пугачової. Потім Лобода скинула накидку і опинилася у відвертому синьому костюмі - міні-спідниці з розрізами на стегнах і топі.

Пісня "Живи спокійно, країна" у виконанні Алли Пугачової

Нагадаємо, конкурс "Нова хвиля-2019" проходив в Сочі (Росія) з 24 по 29 серпня. На фестивалі також виступили й інші українці - Ані Лорак, Таїсія Повалій та Софія Ротару. А в самому конкурсі брали участь український дует ANNA MARIA і учасник "Голосу країни" Тарас Присяжнюк.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.