RU  UA

Зірки

Нова хвиля 2019: яке місце зайняв скандальний дует ANNA MARIA на конкурсі в Росії

Співачки не потрапили до трійки лідерів

У Сочі (Росія) завершився конкурс молодих виконавців "Нова хвиля-2019". Представляти Україну зголосилися учасниці дуету ANNA MARIA, які раніше потрапили в скандал через Крим, однак призове місце їм отримати не вдалося.

Головний приз фестивалю отримала албанська співачка Ініс Незірі. Друге місце зайняв гурт "Давінчі" з РФ, а замкнула трійку призерів кубинка Іліана Санчес. А ось українки Анна і Марія посіли п'яте місце, набравши 243 бали. Про це сказано на офіційній сторінці конкурсу в Instagram.

Разом Анною і Марією Опанасюк Україну представляв і Тарас Присяжнюк (Taras). Його ми знаємо по третьому сезону шоу "Голос країни". Але у хлопця ситуація ще гірше, ніж у скандальних сестер, - він опинився на 10-й позиції.

Конкурс молодих виконавців "Нова хвиля" з 2002 по 2014 рік проводився в латвійському місті Юрмала. Але в 2015 році фестиваль переїхав в Сочі. Цього року захід проходив з 24 по 29 серпня.

На сцені фестивалю виступали не тільки конкурсанти, а й запрошені зіркові гості, серед яких були й українці - Ані Лорак, Світлана Лобода, Таїсія Повалій та Софія Ротару.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях