Лайм

Олег Винник розповів, як його відмовили одружитися: ось кому він за це вдячний

Співак розговорився про особисте

Популярний український виконавець, композитор, автор пісень і підкорювач жіночих сердець Олег Винник хотів одружитися в ранньому віці, але мама відмовила його від цього серйозного кроку.

Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Ранок з Україною", яка виходить на каналі "Україна". Співак зазначив, що дуже вдячний матері, що вчасно відчула, "що це не той випадок".

"Мама зрозуміла, що я хочу одружитися. Я був ще дуже молодий і закохався. Все-таки мати відчула, що це не той випадок. Знову можу сказати, що відвели мати і батько, і я за це їм дуже вдячний", - поділився Олег.

А в 14 років Винник зациклився на покупці мотоциклу, але батьки відмовили йому в цьому, так як боялися за його життя. Тоді Олег вирішив наполягти на своєму і навіть оголосив голодування.

"Я захотів мотоцикл і тиждень не їв. Ну і все, мати не втрималася - так прутом мене побила, що у мене там місяць був шрам", - зізнався співак.

Нагадаємо, що мати Олега Винника Ганна Яківна померла в травні минулого року. Незабаром після смерті співак виступив у Тернополі, де свій концерт почав зі слів про маму.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях