Лайм

Віктор Павлик зізнався, чого боїться у відносинах з молодою коханої

Співак розповів про головний страх

53-річний український співак Віктор Павлик, який вже протягом чотирьох років зустрічається зі своїм концертним директором, 25-річною Катериною Репяховою розповів, чого боїться у відносинах з молодою коханою.

Так, в інтерв'ю журналістам програми "Ранок з Україною" артист зізнався, що найголовніший його страх - це те, що Катя може зустріти більш молодого чоловіка. Адже як відомо, різниця між партнерами - 28 років.

"Через шість років мені буде шістдесят, а ще потім через десять - сімдесят, а Каті на той момент буде тільки сорок років. Тільки з цього приводу у мене є страх - а раптом, завтра Амур вистрілить стрілою, і вона знайде собі якогось вісімнадцятирічного Шварценеггера", - поділився переживаннями Віктор.

Катерина навпаки не бачить в цьому жодної проблеми - навіть навпаки.

"Все в житті відносно. Якби я жила з двадцятирічним хлопцем або тридцятирічним - немає ніякої гарантії, що ми не розійшлися б. Я не бачу абсолютно ніякої різниці між хлопцем і Віктором", - зазначила молода обраниця Павлика.

Нагадаємо, що Віктор Павлик був тричі одружений. Вперше він одружився в 18 років на жінці на ім'я Ліда, яка народила йому сина Сашка. Другою дружиною артиста стала жінка на ім'я Світлана з Узбекистану, з якою він прожив у шлюбі 8 років. Від цього шлюбу у Віктора є дочка Христина. Третя дружина Лариса подарувала співакові сина Павла, у якого в минулому році виявили онкологію.

Кілька років тому Віктор Павлик пішов від третьої дружини до своєї шанувальниці, яка надалі стала його концертним директором. За словами співака, ця зустріч стала "доленосною".

Зараз Катерина робить все можливе, щоб у Віктора не пропав інтерес до неї і він не пішов від неї, як робив це вже тричі.

"Я не вірю, що від хороших дружин йдуть, що від улюблених йдуть - не вірю. Тому, звичайно, я працюю над собою, щоб завжди бути цікавою Віктору. Він знає, що я самодостатня, що можу сама за себе постояти і якщо завтра щось станеться - я не пропаду ", - підкреслила Репяхова.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях