Лайм

Дівчата, рятуйте: українська співачка поскаржилася на тривалу вагітність

Як зізналася екс-"ВІА Гра", початок 41-го тижня дається їй нелегко

Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос все ще вагітна. Про це співачка розповіла на особистій сторінці в Instagram, де також поскаржилася на стан.

Як зазначила у своєму пості виконавиця, пішов вже 41-й тиждень вагітності, яки дається їй вкрай важко. До свого посту Дімопулос прикріпила фото, на якому позує біля басейну в Монте-Карло з великим животом.

"Дівчата, рятуйте! 41-й тиждень почався, а дитина з кожним днем все більше і не думає виходити. Я, звичайно, розумію, що у мене в животі комфортно, але треба й міру знати!" - написала співачка.

У пості з темою "все ще вагітна" Дімопулос також розповіла про своє самопочуття: "Почуваю себе вже не просто слоном, а слоном, який з'їв іншого слона! Ще й горло почало боліти сьогодні", - продовжила екс-"ВІА Гра".

Як додала співачка, кожне її ранок починається з повідомлень близьких та друзів, всі чекають новин: "Вчора була у лікаря, і він каже, що якщо цього тижня не піде - будемо викликати пологи. Я б не хотіла цього", - зізналася Дімопулос.

  • Українська співачка Наталка Карпа чекає на дитину від свого чоловіка-героя АТО Євгенія Терехова, якого ще називають "Титановим Джексоном".
  • Ведучий і коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко, який в минулому році вперше став батьком, готується до народження другої дитини. Про майбутнє поповнення в родині телеведучий повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях