Лайм

Кім Кардаш’ян розповіла про депресію у зв'язку з невиліковною хворобою

Заради чотирьох дітей зірці довелося швидко взяти себе в руки

Телезірка Кім Кардаш’ян відверто розповіла про те, як впоралася зі страхом і депресією після того, як лікарі поставили їй діагноз "системний червоний вовчак". Це аутоімунне захворювання є хронічним, і хоча при належному лікуванні хворі живуть з ним до глибокої старості, вовчак може викликати важкі ураження нирок, суглобів, серця і нервової системи.

В інтерв'ю для Entertainment Tonight Кардаш’ян зізналася, що всупереч страхам їй довелося зібратися заради своєї сім'ї і чотирьох дітей.

"Коли ви отримуєте діагноз, якого не очікували, ваші думки плутаються, і ви на мить занурюєтеся в депресивний стан: "Добре, що може зі мною статися? Яким буде моє життя?" Адже я дійсно хочу бути активною заради своїх дітей, - відверто каже 38-річна зірка. - Мені дійсно довелося зібратися, тому що у мене є діти і сім'я, для якої я повинна бути позитивною і зібраною. Неважливо, що відбувається у вашому житті, ви можете витратити час на скорботу... а потім розібратися, як ставитися до цього позитивно, тому що це не зміниться. Немає ніякого сенсу в депресії і перебуванні в такому настрої".

У шлюбі з репером Каньє Вестом Кім Кардаш’ян народила чотирьох дітей, молодшому з яких чотири місяці. На додаток до материнських обов'язків, зірка готується до першого іспиту на юриста, знімається в реаліті-шоу і управляє кількома підприємствами, включаючи косметичний бренд KKW beauty і нещодавно запущену лінію нижньої білизни SKIMS.

Кардаш’ян згадує, що коли вперше відчула біль в руках, то вирішила, що їй просто потрібно зменшити фізичні навантаження.

"Моя дочка Чикаго була великою дитиною. Вона не легка. Але я дуже хвилювалася, бо у мене з'явився мій хлопчик Псалом, і я думала, що мені буде важко. На щастя, я з усім розібралася, - говорить Кім. - Я приймаю ліки, тому зараз все в порядку. Я просто справляюся з цим день за днем".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях