Лайм

Співачка Ассоль розкрила вартість весільної сукні: її вага в 23 кг вразила менше

Співачка вибрала по-справжньому розкішну сукню

Українська співачка Ассоль (справжнє ім'я - Катерина Гуменюк) назвала вартість весільної сукні, в якій сказала "так" своєму коханому, бізнес-аналітику Артему Тараненко.

Для торжества Катя вибрала по-справжньому розкішну сукню, про яку мріє кожна дівчина - з довгим шлейфом і повністю усипану перлами. Казковий наряд для співачки зшив ліванський дизайнер Saiid Kobeisy. Наряд вийшов досить важким, його вага склала 23 кілограми. Не менш вражає і його вартість - 26 тисяч доларів, пише "КП" в Україні".

Ассоль довго вибирала сукню мрії, але коли визначилася з вибором, то ледь не втратила її в аеропорту. Співачка поверталася з Лондона, де забирала наряд. По прильоту в Україну Катя дізналася, що пропав її багаж, в тому числі і сукня. Як пізніше з'ясувалося, вага коробки (32 кг) перевищила норму і багаж зняли з рейсу. Дівчині довелося неабияк понервувати перед тим, як їй повернули наряд.

Виявляється, це була не єдина сукня, в якій співачка з'явилася на своєму весіллі. Під час першого танцю молодят Ассоль з'явилася в шифоновій сукні сербського бренду MIHANO MOMOSA, який спеціалізується на одязі з пір'я. Ціна схожого наряду варіюється від 1200 до 1500 доларів.

Наречений і наречена вирішили відійти від традицій і станцювали запальний танець.

"Нам захотілося, щоб він не був традиційним. Тому ми зупинилися на динамічному танці під пісню MONATIK "Вічність", в кінці якого витягли на танцпол всіх гостей, і влаштували невеликий флешмоб", - розповіла співачка в Instagram.

Третю сукню Гуменюк наділа в кінці свята, коли розрізали весільний торт. Це був наряд з фатину в стилі Джульєтти бренду La Petra. Орієнтовна вартість сукні - близько 20 тисяч гривень.

  • Раніше Ассоль показала, як пройшов її дівич-вечір. Останні дні "свободи" Катя вирішила провести в жаркій Туреччині.
  • Українська прима-балерина і суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар вийшла заміж за артиста балету Олександра Стоянова. Весільна церемонія відбулася в прямому ефірі танцювального шоу, а після випуску молодята влаштували вечірку за лаштунками проекту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях