Лайм

Українська співачка з чоловіком дізналися стать їх первістка: зворушливе відео

Привітати молодих батьків прийшли близькі та друзі

Українська співачка Наталка Карпа, яка ось-ось стане мамою, розсекретила стать дитини. З чоловіком, героєм АТО Євгеном Тереховим, вони чекають на дівчинку.

Примітно, що донедавна про це не знав ніхто з майбутніх батьків. Стать дитини на їхнє прохання лікарі тримали в секреті. Дізнатися його пара вирішила в колі друзів та близьких. Відео такого важливого для них моменту опублікувала в Instagram співачка Соломія Вітвіцька.

"Дівчинка! Ми тільки дізналися, що Наталка Карпа чекає дівчинку!" - прокоментувала вона коротке відео.

View this post on Instagram

A post shared by Solomiya Vitvitska (@solomiyavitvitska) on

На ньому майбутнім батькам запропонували проколоти велику повітряну кулю, всередині якого виявилося рожеве конфетті та кульки поменше. Судячи з усього, привітати виконавицю також прийшли її колеги та друзі Sonya Kay, Віталій Козловський та інші.

Нагадаємо, Наталка Карпа та Євген Терехов познайомилися в 2015 році. Через рік напередодні Дня всіх закоханих під час концерту гурту "Антитіла" боєць зробив коханій пропозицію. Співачка відповіла згодою. Весілля відбулося в вересні 2016-го у Львові.

Євген Терехов під час служби в АТО отримав поранення в голову. Лікарі встановили йому титанові пластини, після чого він отримав від товаришів прізвисько "Титановий Джексон".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях