Лайм

Надя Дорофєєва показала стильний будинок за Києвом: співачку просять провести рум-тур

До недавнього часу співачка з чоловіком жили на орендованій квартирі

Солістка популярного українського гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та її чоловік Володимир Дантес переїхали до приватного будинку. Повністю своє нове житло зіркове подружжя ще не показали, але на деяких знімках можна розглянути їх сімейне гніздечко.

Днями співачка мигцем показала терасу і вітальню, а зараз опублікувала фото, на якому можна розглянути, як будинок виглядає зовні. На знімку Надя позує на тлі будинку в стильному аутфіті - джинсах-кльош, чорній куртці і масивних кросівках. В одній руці у неї стаканчик з кавою, а в іншій - рюкзак.

Шанувальники просять співачку провести рум-тур, щоб розгледіти, як їх нове житло виглядає всередині.

"Який гарний будинок", "Тепер чекаємо рум-тур!", "Надя, який у вас з Вовою красивий будинок", "О! Надюшек, ти переїхала в приватний будинок?", "Коли рум тур?", "Я думала ти біля музею, а це ваш будинок", "А буде влог рум тур по новому будинку?", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, що до недавнього часу Надя Дорофєєва та Володимир Дантес жили на орендованій квартирі. Співак стверджував, що знімати квартиру - більш рентабельно, але всі кошти для купівлі власного житла у них є.

  • Раніше Надя Дорофєєва поділилася в мережі спокусливим знімком, викликавши захоплення у своїх шанувальників. Розпущене волосся, відкритий рот, пікантний наряд - знімок вийшов досить сексуальним.
  • Також читайте на The Lime фотопідбірку зачісок українських знаменитостей, у тому числі Наді Дорофєєвої.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях