Лайм

Тіна Кароль повторила фото знаменитої "Серії з рушниками": фани в захваті

Співачка порадувала шанувальників пікантним знімком

Українська співачка Тіна Кароль, яка продемонструвала сексуальний наряд на "Танцях з зірками", продовжує радувати шанувальників спокусливими образами.

На сторінці артистки в Instagram з'явилося фото, на якому вона зображена в білому халаті і з рушником на голові. Пікантний образ доповнений непомітним макіяжем і прикрасами.

Знімок Тіна залишила без підпису, лише вказала, що автором кадру виступив фотограф Антон Кулаковський.

Судячи з усього, співачка вирішила повторити знімок знаменитої "Серії з рушниками" (Towel Series) культового фешн-фотографа Маріо Тестіно (Mario Testino).

Серія "рушникових" робіт Тестіно почалася зі знімка Кейт Мосс. Як розповідав фотограф, одного разу він помітив Кейт, яка сиділа в одному халаті і з рушником на голові і відчувала себе "неймовірно вільно".

У підсумку в циклі робіт художника з'явилися десятки знімків. У Towel Series вже встигли взяти участь Кара Делевінь, Ірина Шейк, Блейк Лайвлі, Хейлі Болдуін, Брітні Спірс, Наомі Кемпбелл, Майлі Сайрус, Селена Гомес і багато інших знаменитостей.

Всього за кілька хвилин відвертий знімок Тіни Кароль зібрав 12 тисяч лайків і безліч захоплених коментарів.

"Ну нічого собі", "Богиня", "Вогонь", "Тіна, вбиваєш", "Шалено красива", "Тіна, розкішно", "Ну що за неземна? У тебе ніжність" , "Шикарна", "Сама ніжність", "Сексуальна красуня", "Яка ж ти гарна", - пишуть фани під постом.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях