Лайм

Майлі Сайрус опублікувала занадто відверті фото в Instagram - сервіс їх напевно видалить

Подібний контент у соцмережі суворо заборонений

Поп-співачка Майлі Сайрус буквально пішла по тонкому льоду. Увечері, 22 жовтня, на особистій сторінці в Instagram знаменитість опублікувала вельми відверті фото у напівпрозорій майці. Її фоловери ставили на те, що адміністрація сервіса видалить публікацію, але, схоже, там теж задивилися.

В цілому ж Instagram забороняє публікувати зображення еротичного характеру, але, мабуть, правила існують для того, щоб комусь вдавалося їх порушувати. Сайрус зробила кілька зухвалих селфі, які тримаються в соцмережі вже понад 20 годин.

"З кожним днем я стаю все більш природною. Єдине, що "нова я" любить більше, ніж селфі в дзеркалі, - це тимчасові селфі. P.S. Скоро це видалять, мене вже попередили боги Інстаграму", - написала під знімком співачка.

Судячи з реакції фанів, Сайрус не дарма ризикнула. Захопленню немає меж: "Майлі, ти божественна", "Яка краса", "Ох, не дарма підписався на тебе", "Крута, що сказати. І груди у тебе красиві", - пишуть фоловери, які, звичайно, звернули увагу не тільки на коментар до посту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях