Лайм

Меган Маркл і принц Гаррі не святкуватимуть Різдво з королівською родиною

У таблоїдів з'явився новий привід для пліток, але в Букінгемському палаці поспішили відразу ж їх розвіяти

У Букінгемському палаці повідомили, що Меган Маркл, принц Гаррі і маленький Арчі проведуть Різдво 2019 року окремо від королівської родини. Традиційно королева Єлизавета II та її родина відправляються на свята в Сандрингемський палац, і останні два Різдва герцог і герцогиня Сассекські проводили там. Однак цього року плани молодої сім'ї змінилися.

"Їхня Королівська Високість проведуть це свято як нова сім'я з матір'ю герцогині Доріею Рагланд", - йдеться в заяві.

Щоб припинити чутки про напружені стосунки в королівській родині, Букінгемський палац запевнив громадськість, що королева благословила плани свого онука і його дружини: "Це рішення відповідає прецеденту, встановленому раніше іншими членами королівської родини, і користується підтримкою Її Величності Королеви".

Палац не повідомив, куди саме відправляться Меган і Гаррі, але видання Huffington Post пише, що 63-річна Рагланд - колишня візажист, інструктор з йоги, бізнес-вумен і соціальний працівник - живе в Лос-Анджелесі.

Вперше Меган Маркл провела Різдво з королівською родиною в 2017 році, порушивши строгі традиції. У той час вони з Гаррі лише недавно оголосили про свої заручини, а Кейт Міддлтон не святкувала Різдво з принцом Вільямом після того, як вони були заручені в 2010 році.

  • Дизайнер Стелла Маккартні видалила пост про Меган Маркл через обурення в соцмережах. Модельєр прорекламувала свою осінню колекцію в невдалий час.
  • На урочистій церемонії до Дня пам'яті полеглих Меган Маркл з'явилася окремо від королеви Єлизавети II, Кейт Міддлтон і дружини принца Чарльза Камілла. Через це ЗМІ знову заговорили про непрості стосунки в королівській родині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях