Лайм

Ірина Білик раптом заговорила про розлучення - шанувальники співачки вже будують теорії

Співачка натякнула на розлад у родині

Українська співачка Ірина Білик стривожила шанувальників новим постом в Instagram, в якому поміркувала про шлюб без кохання.

"А ось буває так, що люди вже не кохають один одного, але все одно не розлучаються. Іноді через матеріальні вигоди, але частіше через дітей", - пише артистка. "А ви змогли б через дитину наплювати на почуття і жити з некоханю людиною?", - поцікавилася вона у дописувачів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Білик (@bilyk_iryna)

Свою публікацію Ірина супроводила сумним чорно-білим фото, а також додала хештеги #життязарадидітей #сім'я #шлюб #розлучення.

Шанувальники Білик прийшли до висновку, що у співачки почалися проблеми в стосунках з чоловіком, російським продюсером Асланом Ахмадовим. І своїм постом артистка натякає на розлучення.

"Судячи з Ваших останніх постів, у Вас проблеми у стосунках. Заради дитини не треба. Діти все відчувають. Ростити дітей в атмосфері нелюбові накладає відбиток на психіку дитини", - порадила одна з фанаток.

А деякі з них висунули припущення, що Ірина всерйоз задумалася про пропозицію колишнього коханого Діми Коляденка. Нагадаємо, що в травні цього року шоумен публічно попросив співачку вийти за нього заміж.

Пізніше Коляденко пояснив свій романтичний вчинок. Шоумен зізнався, що досі кохає артистку, і освідчується вже в шостий раз.

Ірина Білик і Діма Коляденко жили в цивільному шлюбі. У 2015 році співачка вийшла заміж за російського фотографа і стиліста Аслана Ахмадова. У тому ж році у подружжя народився син Табріз, яку виносила сурогатна матір. У своїх інтерв'ю виконавиця неодноразово зізнавалася, що з чоловіком проводить дуже мало часу. Як відомо, Ірина живе в Києві, а Аслан - в Москві.

  • Учасниця популярного українського дуету "НеАнгели" Слава Камінська зізналася, що недовго була одна після розлучення з чоловіком Едгаром в липні цього року.
  • Ані Лорак вперше розповіла про роман з Єгором Глібом, який молодший за співачку на 15 років. Кароліна зізналася, де познайомилася з хлопцем, як виникла симпатія, а також чи збирається вона знову виходити заміж.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також