Лайм

Не могла всидіти на місці: акторка "Кріпосної" розкрила деталі таємної вагітності

Анна Сагайдачна до останнього приховувала свою вагітність

Акторка Анна Сагайдачна, яка зіграла роль Наталі Дорошенко в українському серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, розповіла, як протікала її вагітність, яку вона ретельно приховувала від своїх шанувальників.

На своїй сторінці в Instagram молода мама написала пост, в якому зізналася, що цей період був для неї справжньою відпусткою. Свою публікацію дівчина супроводила архівними знімками, на яких позує ще з животиком.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@Annasagaidachnaya)

"Токсикозу у мене не було, відчувала я себе чудово, а тому у мене було вдосталь зустрічей з друзями, походів в кіно/театри і тд. На 4-му місяці ми полетіли на ДР до Оксани Байрак в Єгипет і дуже весело і тепло провели там час. на 6 місяці я ще здавала іспит в школі англійської, а на 7 місяці ми щасливо крокували з коханим чоловіком по Львову, а потім по Кракову (при чому витоптали його вздовж і в поперек). На 8-му місяці я стала хрещеною мамою. Загалом я взагалі не могла всидіти на місці", - поділилася Анна.

Акторка також зізналася, що весь період вагітності сама їздила за кермом і животик їй зовсім не заважав.

"Моя вагітність була зовсім не схожа на весь той "жах" яким заповнений інтернет", - зазначила Сагайдачна.

Нагадаємо, Анна Сагайдачна вперше стала мамою в серпні цього року. Акторка народила хлопчика, якого вони з чоловіком назвали Тимуром. Примітно, що знаменитість приховувала свою вагітність і вирішила зізнатися в цьому лише після того, як стала мамою.

Анна Сагайдачна вийшла заміж в червні 2018 року за продюсера Євгена Третяка. Майбутнє подружжя познайомилося на зйомках проекту Оксани Байрак, яка пізніше стала ведучою їх весільної церемонії.

  • Раніше Анна Сагайдачна похвалилася стрункою фігурою через два місяці після народження первістка. Варто відзначити, що акторка швидко прийшла в форму після пологів.
  • Акторка Ксенія Мішина, зірка "Кріпосної", пройшла через невдалі стосунки, від яких у неї залишився син Платон. Знаменитість зізналася, що спочатку це було психологічне знущання, але після розставання чоловік застосував фізичну силу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях