Лайм

У нас буде ще одна: Алек Болдвін з дружиною поділилися планами після втрати дитини

Подружжя не втрачає надії всупереч невдачам

Алек Болдвін з дружиною вперше вийшли у світ після того, як Хіларія втратила дитину вдруге за 7 місяців. Пара відвідала гала-концерт Американського музею природної історії і розповіла про свої майбутні плани, пише People.

"У нас буде ще один, тільки не зараз. Це питання часу, - сказав 61-річний Алек Болдуін. - Було важко, але ми стали ближче. Якби ми були ще ближче... то я був би до неї пришитий".

35-річна Хіларія повідомила, що сьогодні почувається краще.

"Фізично я відчуваю себе набагато краще, - сказала інструктор з фітнесу. - Емоційно мені теж стало краще. Ділитися таким може бути важко, але як тільки ви розповісте, це стане трохи більш реальним, а потім, коли воно стане більш реальним, ви зможете зцілитися... Також це допомогло мені не почуватися самотньою".

Нагадаємо, що минулого тижня Хіларія Болдвін розповіла в Instagram, що під час рутинного УЗД-сканування на 20 тижні вагітності дізналася, що її дитина загинула. Втрата була особливо болючою для матері чотирьох дітей, оскільки вперше вона перенесла викидень всього 7 місяців тому.

Алек і Хіларія Болдвін виховують чотирьох дітей: 6-річну Кармен, 4-річного Рафаеля Томаса, 3-річного Леонардо Анхеля Чарльза і 2-річного Ромео Алехандро Давида.

  • Після втрати дитини Хіларії Болдвін довелося піти на операцію. Про свій стан жінка розповіла в соціальній мережі.
  • Меган Маркл оскаржила популярні чутки про свій будинок і родину. Герцогиня виступила проти таблоїдів, які поширюють брехню.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях