Лайм

Тіна Кароль показалася в одному боді: фото вже розбирають на заставки телефонів

Співачка не перестає дивувати

Популярна українська співачка Тіна Кароль останнім часом часто балує шанувальників сміливими кадрами. Цього разу артистка продемонструвала свою фігуру в спокусливому боді.

Пікантний знімок зірка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. Фото вийшло настільки сексуальним, що фани співачки втратили дар мови. За годину фотографія зібрала понад 17 тисяч лайків, і ця цифра продовжує стрімко зростати.

"Боже мій, як красиво. Нова заставка на телефон", "І тут у мене пропав дар мови", "Сексуально і загадково", "Стало жарко", "Дар мови пропав", "Це буде моя улюблена фотка", "Дуже сексі ", "Такі фото треба виставляти в плейбой", - захоплюються шанувальники Тіни.

  • Популярна українська телеведуча Леся Никитюк розбурхала мережу сексуальним кадром, на якому засвітила голі сідниці. У своєму пості Леся дала кілька порад шанувальницям для правильного загару.
  • Знаменита американська модель з 90-х Сінді Кроуфорд поділилася в мережі архівним знімком, на якому позує з коротким світлим волоссям. Пікантності кадру додає те, що супермодель на ньому топлес - в одних тільки білих лосинах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях