Лайм

Наша перша зима: акторка "Кріпосної" вперше показала маленького сина

Анна Сагайдачна перестала приховувати малюка

Акторка Анна Сагайдачна, яка зіграла роль Наталі Дорошенко в українському серіалі "Кріпосна" каналу СТБ вперше показала малюка Тимура, який з'явився на світ в серпні цього року.

Фото з сином артистка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На знімку молода мама позує з синочком в супермаркеті. Анна тримає дитину на руках і щасливо посміхається.

"Ну здрастуй, наша перша зима", - написала Анна під фотографією.

"Анечка, які ви гарненькі з Тимурчиком", "Ви такі милі і хороші", "Ганнуся, насолоджуйтеся цими миттєвостями, поки малюк не почав ходити", "У вас дуже гарний синок", "Це так мило", - коментують публікацію дописувачі акторки.

Нагадаємо, Анна Сагайдачна народила первістка в серпні цього року. Примітно, що знаменитість приховувала свій цікавий стан і вирішила зізнатися в цьому лише після того, як стала мамою. А недавно акторка вирішила розповісти, як протікала її вагітність, а також показала знімок з животиком.

  • Раніше ми писали, що канал СТБ офіційно підтвердив наміри зняти 3 сезон костюмованої драми "Кріпосна", фінал якої викликав у мережі справжній ажіотаж.
  • Дивіться також на The Lime, як акторка Катерина Ковальчук, яка зіграла головну роль в серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, знімається в США. У фантастичному бойовику Roy знаменитість з'явиться в образі ефектною войовниці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях