Лайм

Ідеальна трійця: Педан поділився архівними фото з Фреймут і Притулою

Знімок був зроблений за часів ранкового шоу "Підйом"

Український телеведучий і відеоблогер Олександр Педан поділився з шанувальниками архівними фото, на якому зображений зі своїми колегами Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою.

Відповідний кадр ведучий опублікував на особистій сторінці в Instagram. Знімок був зроблений за часів ранкового шоу "Підйом", яке ця трійця вела в 2008-2011 роках. Свій пост Олександр назвав: "Згадав як були молодими".

"Друзі, в цьому році програмі 20 років. Коли зараз до мене підходять дівчата з колясками і кажуть, що вони виросли на моїх програмах - відчуваю себе сивим. Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов, я виріс на ваших програмах, ви були першими. Наша скажена трійця прийшла в 2008 році, а 27 травня 2011 провели крайній ефір", - написав під знімком Педан.

Шанувальники відзначили в коментарях, що Педан, Притула і Фреймут були кращими ведучими цього ранкового ТВ-шоу, і що завдяки жартам ведучих їх день починався з гарного настрою.

"Я просто обожнювала Підйом з вами", "Ви найкраща трійця за всю історію Підйому", "Ваша трійця - зашквар! Максимальний рівень позитиву був вранці", "Ви були кращі", "Найідеальніша трійка", - пишуть коментатори.

  • Раніше Олександр Педан, який вже 16 років щасливий у шлюбі, згадав, як зробив пропозицію коханій. На сміливий крок ведучий зважився будучи 21-річним хлопцем.
  • Також дивіться на theLime відео жорсткого розіграшу Лесі Нікітюк, який влаштував її колега - телеведучий і блогер Олександр Педан.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях