Лайм

Леонардо ДіКапріо підловили за поїданням фастфуду - в той же день його задоволене обличчя стало мемом

Навіть таким зіркам іноді хочеться зійти до придорожнього кафе і трохи згрішити

Зірка фільмів "Титанік", "Авіатор" та "Одного разу в ... Голлівуді" Леонардо ДіКапріо подарував своїм шанувальникам ще один чудовий мем - задоволене обличчя людини, яка насолоджується соковитим бургером. І мова не про нову роль актора, а його невдалу спробу непомітно поласувати фастфудом.

45-річний ловелас опинився в центрі уваги в одному з придорожних кафе містечка Аспен (штат Колорадо, США). Актор піддався бажанню з'їсти бургер і картоплю фрі та навіть спробував сховатися від уваги сторонніх за балахонистому капюшоном. Але всюдисущі папараці впізнали його одразу ж і не залишили у спокої. Знімки задоволеного ДіКапріо розлетілися по соцмережах та навіть встигли стати мемами.

Фото: twitter.com

Дивно, але вибір ДіКапріо, який зазвичай намагається сховатися від папараці, припав саме на відкриту площадку закладу з фастфудом. Актор замовив бургер, картоплю фрі та напій, після чого взявся за обід з непідробною усмішкою на обличчі.

Примітно, що в кафе актора помітили з компанією. Супроводжували ДіКапріо його дівчина Каміла Морроне, а також його давній друг Лукас Хаас. Невідомо, чому чоловік так часто супроводжує знаменитість, але разом їх бачать досить часто.

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Повертаючись до ДіКапріо, фани голлівудської зірки не залишили у спокої його свіжі фотографії. Як зазначили користувачі Twitter, деякі знімки показують, що таке справжнє задоволення: "Він зробив мій день", "Здається, я ДіКапріо. Причому по життю", "Це прям моє обличчя коли я нарешті кусаю соковитий бургер", - сміються в коментарях.

Багато хто навіть порадив брати приклад з ДіКапріо, адже не кожен день можна зустріти знаменитостей такого масштабу в найпростішому придорожньому кафе.

  • Читайте також на theLime, як Леонардо ДіКапріо присоромив людей, які заперечують глобальне потепління. Актор виступив з промовою на благодійному фестивалі Global Citizen 2019.
  • Раніше Джастін Бібер впав з моноцикла і одразу ж став зіркою нових мемів у соцмережах. Поп-виконавця перетворили на бігуна на стадіоні, рестлера на рингу, жертву прибульців, дельфіна і не тільки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях