Лайм

Королева Єлизавета II натякнула на сімейні скандали в різдвяній промові 2019 року

Рік був "вибоїстим" як для королівської родини, так і для всієї Великої Британії

Королева Великобританії попрощалася з "вибоїстим" 2019 роком в своїй щорічній різдвяної промові. Згідно тизеру BBC, Єлизавета II згадала про труднощі, які сподівається подолати в наступаючому 2020 році.

"Невеликі кроки, зроблені з вірою і надією, можуть подолати давні і глибокі розбіжності, принести гармонію і розуміння, - сказала королева. - Шлях, звичайно, не завжди гладкий, і, можливо, в цьому році він був досить вибоїстим, але маленькі кроки можуть змінити світ на краще".

ЗМІ припустили, що ці слова є відсиланням до безлічі скандалів, які переслідували королівську родину в 2019 році, починаючи від зв'язку принца Ендрю з покійним сексуальним злочинцем Джеффрі Епштейном і закінчуючи ворожнечею Меган Маркл і принца Гаррі з британськими таблоїдами.

Також уважні глядачі помітили, що на столі королеви серед сімейних фотографій не було портрета Гаррі і Меган. Знімки інших членів сім'ї - принца Вільяма, Кейт Міддлтон і дітей, принца Чарльза і Камілли, принца Філіпа і покійного батька, короля Георга VI - були розміщені поруч з Єлизаветою II.

Незважаючи на чутки про розбіжності в королівській родині, ЗМІ відзначають, що королева щороку обирає різні групи сімейних фотографій. Так, в 2018 році поряд з нею на столі стояли весільні фото Гаррі і Меган, а також принцеси Євгенії та Джека Бруксбенка.

  • Меган Маркл і принц Гаррі поділилися різдвяним фото з сином Арчі. Милий сімейний портрет зробила подруга Меган, американська актриса Яніна Ґаванкар.
  • Кейт Міддлтон на публіці відштовхнула принца Вільяма. ЗМІ тут же вирішили, що справа йде до розлучення.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях