Лайм

Солістка "НеАнгелів" засвітилася на відпочинку з відомим актором: тепер фани думають, що вони пара

Слава Камінська і Павло Вишняков відпочивають на Балі

Солістка популярного українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська, як і багато українських зірок свої зимові канікули проводить у теплих краях. Співачка насолоджується райським відпочинком на Балі - з собою вона взяла 5-річного сина Леона і 4-річну дочку Лауру.

Знімки з відпочинку артистка регулярно публікує на особистій сторінці в Instagram. На деяких фото став з'являтися зірка серіалів "Мухтар" і "Опер за викликом" Павло Вишняков. Шанувальники Слави тут же запідозрили, що співачка і актор - пара.

"Слава молодець, гарний чоловік", "А я знала що ви разом, на "хто зверху" так дивилися один на одного, красива пара, щастя вам", "Хороший мужик, правильний вибір", "Із серії все що не робиться - на краще", "Схоже, у Славки новий залицяльник, розумничка", - пишуть фани в коментарях.

Однак ні Слава, ні Павло свої стосунки не коментують. Можливо, у артистів зав'язалася дружба на проекті "Танці з зірками-2018", де вони обидва брали участь.

  • Слава Камінська розлучилася з чоловіком в липні 2019 року. Про розставання пари ходило багато чуток. Але недавно пластичний хірург вирішив розповісти, що стало причиною розлучення зі співачкою.
  • Також ми писали, що солістка "НеАнгелів" задумалася про зміну прізвища. Про це стало відомо з поста, опублікованого на особистій сторінці співачки в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях