Лайм

Українська співачка повідомила про другу вагітність і показала кругленький животик: фото

Юлія Думанська поділилася з фанами своєю радістю

Українська співачка Юлія Думанська, виконавиця хітів "Двічі в одну річку не війдеш" і "Пробач", готується до народження другої дитини.

Про свою вагітність артистка оголосила на особистій сторінці в Instagram, опублікувавши милі сімейні фото. На знімках Юлія зображена з округлим животиком в оточенні чоловіка, бізнесмена Григорія Козловського. У кадрі також присутні діти подружжя - спільна Діана і дочка Григорія від попереднього шлюбу.

"2020 й обіцяє бути ще щасливішим і веселішим. P.S Це я не пампушків переїла", - написала Юлія.

Нагадаємо, 28-річна Юлія та 48-річний Григорій одружилися 14 лютого 2018 року. У червні того ж року співачка народила доньку, яка стала для неї першою дитиною. А ось бізнесмен тоді став татом в четвертий раз. У Козловського є три дочки від попереднього шлюбу.

Юлія Думанська раніше співпрацювала зі співаком Віталієм Козловським, який займався її продюсуванням. Після цього співачка кілька разів працювала з Потапом і його продюсерським центром. Репер написав для Юлії дві пісні "Стріляй" і "Закохана".

  • Старша дочка української артистки Ольги Сумської Антоніна Паперна чекає на другу дитину. Про це 29-річна акторка розповіла в Instagram.
  • Українська співачка Наталка Карпа вперше стала мамою . 38-річна знаменитість подарувала своєму чоловікові-герою АТО Євгену Терехову дочку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях