Лайм

Бред Пітт знявся в стильній фотосесії: стати бездоганним йому допомогли стилісти колишньої дружини

Шанувальники засипали 56-річного актора компліментами, і з ними навряд чи хтось сперечатиметься - в смокінгу Пітт виглядає втіленням елегантності

Бред Пітт знявся в рекламній кампанії італійського будинку моди Brioni. Створити стильний і мужній образ йому допомогли стилісти і давні подруги його колишньої дружини Дженніфер Еністон, Ніна і Клер Холлворт, пише Entertainment Tonight.

Brioni запросили 56-річного актора стати зіркою кампанії Tailoring Legends, присвяченій святкуванню 75-річчя бренду. З ним Пітта пов'язують давні стосунки. Так, зовсім недавно в смокінгу Brioni він приймав нагороду "Золотий глобус" за роль Кліффа Бута у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді". У костюмах бренду він з'являвся і на інших світських заходах, включаючи Каннський і Венеціанський кінофестивалі в 2019 році.

"Я завжди захоплювався елегантним і непідвладним часу дизайном Brioni", - зізнався голлівудський модник.

У Instagram стилісток фото Бреда Пітта засипали компліментами. "Боже, у нього взагалі бувають погані фотографії?" - пишуть фанати. - "Тверезе життя йому дуже до лиця", "Бред Пітт завжди виглядає добре".

Ніна і Клер Холлворт працюють з Дженніфер Еністон багато років. У своєму Instagram вони регулярно публікують фото актриси, з якою підтримують теплі дружні стосунки.

  • Бред Пітт подякував другу, який допоміг йому впоратися з алкоголізмом. Відмовитися від випивки його надихнув відомий актор, який не п'є вже 16 років.
  • Леонардо ДіКапріо допоміг врятувати потопаючу людину. Актор погодився відправити свій човен на пошуки чоловіка, що впав за борт яхти.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях