Лайм

Селін Діон привітала сина з днем народження зворушливим настановою покійного чоловіка

Старшому синові співачки виповнилося 19 років

Селін Діон в Instagram привітала з 19-річчям свого старшого сина Рене-Шарля Анжеліла. 51-річна співачка похвалила іменинника за досягнення і нагадала про важливе повчання батька, Рене Анжеліла, який помер у 2016 році.

Діти Селін Діон і Рене Анжеліла: 19-річний Рене-Шарль і 9-річні близнюки Едді і Нельсон

"Я так пишаюся тим, як ти поводишся в житті, - написала щаслива мати. - Я хочу, щоб ти знав, що настанова твого батька продовжує підтримувати і захищати тебе... як і я. Будь кращою версією себе. Сильним, пристрасним і мудрим. Коли ти йдеш за своїми мріями - немає нічого неможливого".

Співачка поділилася з фанатами двома фотографіями сина. На одній він зображений немовлям, на другій - позує поруч з матір'ю в 2019 році.

"Перш за все, добре проведи час! Твоє щастя - моє щастя. Я так тебе люблю, мій дорогий сину!" - додала зірка.

Селін Діон та її покійний чоловік і продюсер Рене Анжеліл були одружені 22 роки, коли він помер у віці 73 років після тривалої боротьби з раком. Разом пара виховувала трьох синів: Рене-Шарля і 9-річних близнюків Едді і Нельсона.

За тиждень до дня народження сина Діон вшанувала пам'ять чоловіка, опублікувавши його фотографію зі сплячим цуценям на руках.

"Не минає і дня, щоб я не думала про твою прекрасну усмішку, - написала вона. - Ми сумуємо за тобою, спасибі, що доглядаєш за нами, моя любов. Я кохаю тебе".

  • Нещодавно Селін Діон втратила матір. Співачка перервала концерт, щоб розповісти, що її мати Тереза пішла на 93-му році життя після тривалої хвороби.
  • Також співачка з'явилася в новому кліпі без макіяжу. 51-річна Селін не соромиться того, що з віком змінюється її зовнішність і визнає, що у неї є недоліки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях