Лайм

Ведучий шоу Холостяк-10 оцінив головного героя нового сезону

Ювілейний сезон романтичного реаліті стартує вже 6 березня

Ведучий романтичного реаліті "Холостяк" каналу СТБ Григорій Решетник поділився своїми враженнями від нового героя - професійного пілота і власника льотної школи в Майамі.

За словами телеведучого, у Макса палкий характер, але в той же час він дуже розсудливий і глибокий. Григорій впевнений, що учасниці проекту буду зачаровані новим холостяком.

Григорій Решетник

"З Максом ми відразу подружилися, бо дуже близькі по духу. У нього палкий характер і в спілкуванні відразу відчувається темперамент, його вогонь, перш за все, по відношенню до дівчат. На якомусь етапі, я впевнений, учасниці поголовно будуть зачаровані енергетикою нашого неземного Холостяка, - поділився Григорій Решетник. - Він класний, він справжній, і в той же час дуже розважливий і глибокий".

Макс - новий герой "Холостяка"

Прем'єра 10 сезону шоу "Холостяк" відбудеться на телеканалі СТБ уже 6 березня. Організатори обіцяють в новому сезоні багато романтики, кохання і яскравих побачень.

  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін зробив пропозицію своїй коханій і переможниці проекту Даші Квітковій. У настільки романтичній обстановці дівчина просто не могла відмовити хлопцеві.
  • Читайте також на theLime, навіщо Микита Добринін перефарбував волосся в білий колір. Фото з несподіваним перетворенням він показав у своєму Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.