Лайм

Володимир Остапчук відповів на звинувачення дружини в численних зрадах

Телеведучий спростував всі звинувачення на свою адресу

Володимир Остапчук відповів на звинувачення дружини Олени Войченко в тому, що він неодноразово їй зраджував. Телеведучий заявив, що жодного разу не заводив романів на стороні і ніколи не йшов до іншої жінки.

Про це шоумен розповів в інтерв'ю Каті Осадчій для "Світського життя". Крім того, телеведучий назвав поведінку дружини проявом жіночої образи. За словами Володимира, Олена просто ще не може звикнути до нового статусу (відео дивіться на сторінці нижче).

"Це неправда. Я, до речі, знаю чому Олена вирішила дати це інтерв'ю і саме в такому ключі. Я її навіть розумію. У ній зараз говорять емоції, образа, тому що ми з 17 років разом і зараз, останні п'ять місяців, вона, мабуть, не може звикнути до нового статусу. аАле насправді не потрібно тут шукати якусь сенсацію, шокову інформацію, починати мене одружувати з усіма партнерками на "Танцях". Ми десятки разів намагалися склеїти цей шлюб, але можна склеїти горщик, а коли попіл - ти вже ніколи його не склеїш", - розповів Остапчук.

Заява Остапчука про те, що він ніколи не зраджував дружині, дуже здивувала Осадчу. Користувачі мережі звернули увагу на обличчя Катерини. Ось, що вони пишуть в коментарях: "Видно Катя сама йому не вірить", "Ніколи не бачила Катю з такою огидою на обличчі", "Мені одній здалося, що Катя готова кинути в Остапчука чимось важким за навішати локшину?!".

В ході інтерв'ю Катя Осадча також торкнулася теми першого уходу Остапчука з сім'ї. Телеведуча заявила, що багато хто знає, що у 2017 році Володимир залишив Олену заради іншої жінки, але через короткий час повернувся. Це сталося перед народженням сина Евана-Олександра.

Однак шоумен спростував і цю інформацію: "Я не йшов до іншої жінки. Це було після "Євробачення", був момент коли ми дуже сильно посварилися. Я хочу віддати належне Олені, що коли я два або три тижні пожив окремо, я підкреслюю, окремо, не в іншій родині, сім'ї з жінкою, вона всілякими методами говорила: "Ну давай спробуємо, подивися, у нас прекрасна дочка".

Спростував Остапчук і те, що нібито залишив дружину і двох дітей без грошей. Володимир заявив, що після розставання він зобов'язується віддати Олені дві квартири, автомобіль і 30 тисяч доларів. Крім того, за останні п'ять місяців він виплатив дружині 225 тисяч гривень.

  • Раніше Олена Войченко поскаржилася на фінансові труднощі після розставання з чоловіком. За її словами, Володимир Остапчук майже не бере участі у вихованні дітей і нерегулярно допомагає грошима.
  • Свою думку щодо скандалу висловили багато українських знаменитостей. У їх числі і ресторатор, колишній ведучий "Ревізора", а тепер депутат Верховної Ради Микола Тищенко.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях