Лайм

DANTES випустив "брудний" кліп на пісню, яку написала Jerry Heil: відео

Співак представив свій другий трек і кліп на нього

Український співак Володимир Дантес, який після тривалої перерви повернувся на сцену з сольним проектом DANTES, презентував свій другий трек. Композиція отримала назву "Более или менее".

Прем'єра синглу відбулася 5 лютого на YouTube-каналі виконавця. Разом з піснею Дантес представив і кліп. Режисером відеоряду виступив Леонід Колосовський, за задумом якого співака обливають водою, вином, кефіром, кидають в нього квіти, землю, спагетті, борошно, б'ють і навіть розбивають об голову пляшку.

"У нашому патріархальному суспільстві в чоловікові виховують і схвалюють лише маскулінні риси. Він повинен бути сильним, все терпіти, хоча нам теж хочеться іноді поплакати, бути слабкими, проявляти такі почуття, як любов, співчуття, ніжність. Чоловіки дійсно мають право бути такими, якими хочуть, а не заганяти себе в рамки гендерних стереотипів", - коментує нову роботу DANTES.

Цікаво, що автором треку "Более или менее", як і пісні "Теперь тебе 30", також виступила співачка і блогер Jerry Heil (Яна Шемаєва), що стала популярною після хіта "Охрана Отмєна".

  • Раніше Jerry Heil презентувала пісню Vegan, з якої побореться за право представляти нашу країну на Євробаченні-2020 в Роттердамі (Нідерланди). Співачка виступить в першому півфіналі Нацвідбору, який відбудеться вже в цієї суботи, 8 лютого.
  • Тим часом організатори Євробачення-2020 провели перше жеребкування і розподілили країни-учасниці за двома півфіналів конкурсу, які пройдуть в Роттердамі (Нідерланди) 12 і 14 травня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях