Лайм

Джастін Бібер розповів, як рятується від наслідків наркозалежності

25-річний співак пристрастився до наркотиків у підлітковому віці, і досі його здоров'я не повернулося в норму

Джастін Бібер в документальному серіалі "Сезони" на YouTube розповів, що після декількох років зловживання наркотиками намагається очистити своє тіло від токсинів за допомогою гіпербаричної камери і внутрішньовенних вливань.

"Я шкодив своєму тілу в минулому, і зараз просто перебуваю в процесі одужання, намагаючись піклуватися про нього як про посудину, яку дав мені Бог", - сказав 25-річний співак.

Лікування Бібера включає антидепресанти, які допомагають йому "вставати з ліжка вранці", а за допомогою гіпербаричної барокамери він бореться з тривожністю.

"Вона наповнюється киснем, - пояснив співак призначення химерної камери. - Ваш мозок отримує більше кисню, що знижує рівень стресу. Це досить круто".

Крім того, співак отримує вливання НАД (нікотинамідаденіндинуклеотида) через крапельницю. Таку підтримуючу терапію зазвичай призначають людям з хворобою Альцгеймера і Паркінсона.

"По суті, це вимиває деякі токсини", - сказав він.

"У людей, які мали проблеми з наркотиками, центри задоволення в мозку не працюють як раніше. НАД допомагає відновити цю частину мозку. Це відновлює центри задоволення, врівноважує їх", - пояснила Хейлі Бібер, дружина Джастіна.

Бібер розповів, що вперше спробував марихуану в 13 років, і незабаром пристрастився до MDMA, наркотичного напою з сиропом від кашлю, пробував гриби. Побороти залежність співак вирішив через страх смерті.

"Я вмирав. Люди не знають, наскільки це серйозно. Це було дуже страшно, - зізнався він. - Я сказав собі: "Боже, якщо ти справжній, ти допоможеш мені пережити цей час, і якщо ти це зробиш, я впораюся з іншим".

  • Раніше дружина Джастіна Хейлі Бібер розповіла про рідкісну генетичну мутацію, яка вплинула на її пальці. "Ось чому вони такі криві і страшні", - пояснила модель.
  • Колишня дівчина Джастіна Бібера Селена Гомес звинуватила співака в емоційному насильстві. Зірка каже, що в стосунках вона перебувала в статусі жертви.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях