Лайм

Енріке Іглесіас втретє став батьком - співак зберігає це в таємниці, а ось родичі не змогли

Схоже, не всі вміють зберігати секрети від преси

Співак Енріке Іглесіас та його дружина, російська тенісистка і модель Анна Курнікова, втретє стали батьками. Прийдешнє поповнення в родині пара приховувала, однак нещодавно подружжя помітили на прогулянковій яхті в Майамі, і чутки про третю вагітність Курнікової підтвердилися.

Зараз же, як стверджує Daily Mail, родина також зберігає в таємниці і той факт, що дитина вже з'явився на світ. Але, судячи з усього, не всім під силу зберігати секрети - про народження племінника на одній з радіостанцій проговорився брат співака Хуліо.

На запитання інтерв'юера, чи збирається Хуліо втретє стати дядьком, він раптом відповів: "Я вже ним став. У мого брата тепер троє дітей. Він дуже щасливий". При цьому не менш щасливий дядько відмовився розкривати стать дитини, її ім'я та будь-які інші подробиці. Фанам артиста доведеться дочекатися офіційної інформації.

Нагадаємо, Енріке Іглесіас та Анна Курнікова разом вже понад 15 років. У грудні 2017-го співак і модель стали батьками - в їхній родині з'явилися близнюки Ніколас та Люсі. Незадовго до новин про народження третьої дитини пара проводила відпустку в Маямі, звідки ділилися милими сімейними фото.

Фото: instagram.com/enriqueiglesias

Фото: instagram.com/enriqueiglesias

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях