Лайм

Дружина Девіда Аксельрода вирішила влаштувати йому сюрприз і обстригла волосся (фото)

Олена Мозгова представила свій новий сміливий стиль

Український продюсер Олена Мозгова, дружина співака Девіда Аксельрода, зважилася на кардинальні зміни в зовнішності. Знаменитість обстригла волосся і з'явилася перед чоловіком практично лисою.

Свій новий образ продюсер також продемонструвала ведучій Соломії Вітвіцькій в її Telegram-каналі "Особливе з Соломією". На кадрах ролика Мозгова з новою стрижкою зображена в салоні автомобіля. "Продюсер вранці здивувала свого чоловіка Девіда Аксельрода новою зачіскою. Він прокинувся і побачив свою кохану в зовсім несподіваному образі!", - свідчить підпис до відео.

Що спонукало Мозкову на такі радикальні зміни, вона не уточнила. Але підкреслила, що їй так зручно.

Нагадаємо, що Девід Аксельрод (в минулому - Володимир Ткаченко) візьме участь у Національному відборі на Євробачення-2020. Співак виступить у другому півфіналі (15 лютого) з авторською піснею HORIZON. Для артиста це не перший досвід участі в українському відборі. У 2013 році він вже боровся за путівку на Євробачення і навіть вийшов у фінал.

З Оленою Мозговою Девід познайомився в 2006 році. Пара офіційно одружилася перед народженням дочки Соломії в 2015-му.

  • Солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська кардинально змінила імідж. Співачка змінила довге волосся на подовжене каре, яке не здає позицій вже який сезон.
  • Українська танцівниця Олена Шоптенко зважилася на зміни в зовнішност . Хореограф розпрощалася зі своїми довгими локонами, які довгий час були її візитною карткою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях