Лайм

7 членів королівської сім'ї Великобританії, на рахунку яких далеко не мільйони

Хто в королівській родині живе на зарплату

Багато хто думає, що всі члени королівської сім'ї живуть розкішним життям, отримують мільйони, катаються на яхтах і при цьому ніде не працюють. Але виявляється, що це не зовсім так. Багатьом представникам знатного британського роду доводиться трудитися, як і звичайним громадянам країни.

Одна з найкрасивіших дівчат королівської сім'ї, Леді Амелія Віндзор, є внучатою племінницею принца Чарльза. Вона знаходиться на 37 місці в черзі на трон.

Амелія з дитинства мріяла побудувати модельну кар'єру, і у неї це вийшло. Красуня неодноразово виступала на показах модних дизайнерів і знімалася для різних журналів. Ну а зараз, за чутками, дівчина збирається трохи змінити профіль і стати модельєром.

Фото: instagram.com

Лорд Фредерік Віндзор, він же просто Фредді і єдиний син принца Майкла Кентського, займає 47 місце в черзі на трон. Найбільшу популярність йому приніс його розгульний спосіб життя. Фредді любить вечірки. Причому настільки сильно, що одну з них примудрився влаштувати прямо в в Кенсингтонському палаці, коли віддавалися останні почесті королеві-матері. Багато хто до цих пір лає хлопця за цей вчинок, хоча він давно вже став розсудливим і навіть знайшов собі дружину.

Фредерік пробував працювати в модельній індустрії, також він обіймав посаду в банку і був музичним журналістом.

Фото: instagram.com

Леді Роуз Гілман - двоюрідна сестра королеви і 32 претендент в черзі на королівський трон. Вона присвятила себе світу кінематографа. Роуз знімалася в серіалі "Маленька Британія", а пізніше стала асистентом по закупках. Блондинка може похвалитися роботою над такими картинами, як "Гаррі Поттер і орден Фенікса" і "Маргарет Тетчер".

Фото: instagram.com

Зара Тіндолл, донька принцеси Анни, що займає 17 місце в черзі на трон, стала відомою спортсменкою. Зара професійно займається кінним спортом. У 2012 році вона отримала срібну медаль на Олімпійських іграх у Лондоні.

Фото: instagram.com

Пітер Філіпс, рідний брат Зари і претендент номер 14 в черзі на трон, працює важливою шишкою. У всякому разі, саме так про нього кажуть, адже чоловік працює в раді директорів команди "Формули-1" Jaguar, Williams і банку Royal Bank of Scotland.

Фото: instagram.com

Принцеса Беатрис, старша дочка принца Ендрю і номер 8 в черзі на трон, пробувала себе в самих різних робочих сферах. Вона працювала продавцем в універмазі, журналітом, ну а зараз займається супроводом на всяких серйозних і пафосних заходах.

Фото: instagram.com

Принцеса Євгенія, молодша дочка Ендрю, десята в лінії успадкування трону, присвятила своє життя мистецтву. Спочатку вона займала посаду арт-директора, а потім стала директором галереї сучасного мистецтва Hauser & Wirth. Сама Євгенія зізнається, що малює не дуже добре. Але любить живопис і твердо переконана, що це саме в цій сфері діяльності їй судилося працювати.

Фото: instagram.com

  • У 2020 році погані новини для королівської сім'ї Великобританії не закінчилися. Тепер улюблений онук Єлизавети II розлучається з дружиною .
  • Нещодавно Мадонна запропонувала принцу Гаррі і Меган Маркл свою квартиру в Нью-Йорку. Зірка не проти поселити у себе королівську пару. Звичайно ж, не безкоштовно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях