Лайм

Елтону Джону стало погано на сцені: 72-річному співакові діагностували атипову пневмонію

Співак не зміг піти зі сцени без сторонньої допомоги

Елтону Джону довелося перервати концерт в Новій Зеландії через погане самопочуття. Пізніше він зізнався, що не зміг співати через запалення легенів.

"Я хочу подякувати всім, хто взяв участь в сьогоднішньому концерті в Окленді, - написав Елтон Джон в Twitter. - Сьогодні мені поставили діагноз "атипова пневмонія", але я вирішив подарувати вам найкраще з можливих шоу. Я грав і співав від щирого серця, поки мій голос більше не зміг співати. Я розчарований, глибоко засмучений і перепрошую. Я зробив все, що міг".

Фото: @eltonofficial в Twitter

У соціальних мережах фанати підтримали артиста і подякували йому за виступ.

"Твій виступ був неймовірним. Зараз найголовніше те, що краще для тебе. Ми завжди будемо підтримувати і любити тебе".

"Всі як і раніше дуже пишаються тобою, Елтоне. Ти віддав все, що мав, і присвятив себе цьому турне. Відпочивай, сподіваюся, ти одужаєш".

"Це не твоя провина. Ти старався, і це заслуговує на повагу. Ти не зробив нічого поганого. Подбай зараз про себе і якнайшвидшого одужання. Я так зворушена твоєю самовіддачею".

"Той факт, що ти продовжував боротися і співати (і співати неймовірно), навіть коли не міг говорити, просто феноменальний. Спасибі за все, ти справжнє натхнення".

За даними Американської асоціації легких, атипова пневмонія (walking pneumonia), діагностована у Елтона Джона, зазвичай протікає досить легко, щоб людина могла продовжувати повсякденну діяльність. Серед її симптомів - кашель, лихоманка, біль в грудях і головний біль.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях