Лайм

Залишу п'ятій дружині: Віктор Павлик віджартувався на питання про життя з молодою нареченою

Пара активно готується до весілля, яке стане для співака вже четвертим

Молода наречена Віктора Павлика і його концертний директор Катерина Репяхова запропонувала читачам в Інстаграм задати співакові свої запитання. Так у 54-річного Павлика поцікавилися, чи віддасть він у разі потреби свою нирку майбутній вже четвертій дружині. Поміркувавши, артист вирішив пожартувати.

Раніше у своїх інтерв'ю співак згадував, що свого часу йому напророчили п'ять шлюбів. Весілля з Репяховою буде для артиста четвертим, і нирку Віктор Франкович прибереже для п'ятої дружини.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Ні, мені і самому вона потрібна, - посміявся Павлик на короткому відео в "сторіз" нареченої. - А взагалі залишу для п'ятої дружини. Всі ж кажуть, що у мене їх буде п'ять".

Насправді ж Павлик неодноразово наголошував, що сам бажає зупинитися на четвертому шлюбі. Музикант і його концертний директор одружаться вже цього літа в Дніпрі - рідному місті Катерини. Під вінець 25-річна наречена піде вперше.

  • Катерина Репяхова вже щосили готується до весілля зі своїм обранцем. Вибір весільної сукні йде повним ходом, чим дівчина поділилася з підписниками в Instagram.
  • Раніше Катерина розповіла theLime про те, чи має намір вона народити музикантові дітей. Наречена артиста зізналася, що в планах це є і вони з коханим вже навіть знають їм імена.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях