Лайм

Одружуйтеся з кращою подругою: 68-річний Стінг розкрив секрет міцного шлюбу

Співак розговорився про стосунки з дружиною і дітьми, а також дав фанатам цінну пораду

Стінг одружений на актрисі Труді Стайлер 27 років, але їхнім стосункам на 10 років більше. В інтерв'ю журналу People 68-річний співак зізнався, що секрет сімейного щастя для нього полягає в дружбі: парі досі подобається проводити разом час.

"Я знаю дещо про шлюб, - похвалився Стінг. - Ми з Труді одружені вже 27 років. Це чудо, але ми не приймаємо це як належне. Також ми з нею друзі. Ми кохаємо одне одного, але ми дійсно подобаємося одне одному - і це важлива відмінність. Любов - це пристрасть і таке інше, але насправді любити когось і насолоджуватися чиєюсь компанією - це різні речі, і це триває довше. У вас може бути і те й інше, але я думаю, що це важливо. Одружуйтеся зі своєю найкращою подругою".

Фото: @trudiestyler в Instagram

Стінг і 66-річна Труді Стайлер є батьками чотирьох дітей: 36-річної Міккі, 29-річної Еліот, 34-річного Джейка і 24-річного Джакомо. Крім того, від колишньої дружини Френсіс Томелті у нього є 37-річна дочка Фуксія і 43-річний син Джо.

"Я ніколи не збирався бути татом, - каже Стінг. - Я шість разів випадково ставав татом - ось який я розумний. І все ж вони стали найщасливішими випадковостями в моєму житті, тому що вони чудові люди. Я не можу в це повірити, але на даний момент вони вже подарували мені 7 онуків, які теж чудові. Таому все це сталося випадково. Я не збирався бути патріархом племені, але я є".

Фото: Getty Images

Співак розповів, що навчив дітей самостійно заробляти на життя, не покладаючись на знаменитого татка.

"Мої діти дуже незалежні, - говорить він. - Вони взагалі не сидять в очікуванні подачок, і я не хотів би позбавляти їх цієї життєвої пригоди: заробляти собі на життя. Це прекрасна і важка річ. Тому я нічого їм не обіцяв. Я, очевидно, допоможу їм, якщо у них проблеми, але вони не чекають подачок. Вони дуже незалежні", - сказав він.

  • Віктор Павлик відповів на критику різниці у віці з нареченою. Співак з гумором відреагував на звинувачення в тому, що з Катериною Репяховою вони виглядають як тато з донькою.
  • Катя Осадча та Юрій Горбунов показали свій затишний вечір біля каміна. Подружжя зворушило шанувальників зимовою романтикою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Стінг

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях