Лайм

Маколей Калкін повернеться на екран в новому сезоні "Американської історії жахів"

10 сезон "Американської історії жахів" вийде вже в 2020 році

Творець серіалу "Американська історія жахів" Райан Мерфі офіційно підтвердив, що в 10 сезоні шоу з'явиться 39-річний Маколей Калкін. Новина про це з'явилася в Instagram режисера.

Сам актор, який давно відійшов від публічного життя і гучних проектів, свою участь в популярному серіалі прокоментував жартом.

"Я тільки-но прокинувся і побачив, що я в тренді. Може хтось пояснити, що відбувається? Я знову помер?" - написав він у Twitter.

"Поки ні, Маколей... ласкаво просимо в сім'ю Американської історії жахів!" - відповіли йому фанати.

Серед інших акторів, які складуть Калкіну компанію в серіалі-антології, - Сара Полсон, Еван Пітерс, Лілі Рейб, Кеті Бейтс і Фінн Уітрок. Наразі роль зірки "Сам удома" і сюжет "Американської історії жахів 10" залишаються в секреті, але шоу має вийти в ефір уже в 2020 році.

Фото: @culkamania в Instagram

У недавньому інтерв'ю Esquire Маколей заявив, що насолоджується спокійним життям з коханою жінкою і домашніми тваринами, намагається стати батьком і не хоче себе рекламувати.

"Все одно весело час від часу повертатися в сідло і грати. Так вишикувалися зірки, і я подумав, що це може бути супер весело. Але ні, я нічого не рекламую. Я навіть не рекламую себе. Це просто ще одна маленька пригода" , - сказав Калкін про своє несподіване повернення.

  • На головну роль в римейку "Сам удома" вибрали актора. У юного Арчі Єйтса вже є досвід: він зіграв в оскораносному фільмі Тайки Вайтіті "Кролик Джоджо".
  • З виходу культової різдвяної комедії "Один вдома" пройшло вже 29 років. Ось, як її актори виглядають сьогодні (на фото їх не впізнати).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях