Лайм

Оля Цибульська назвала свою вагу і розповіла, як їй вдалося схуднути

Співачці вдалося досягти вражаючих результатів

Українська співачка та телеведуча Оля Цибульська протягом п'яти років боролася із зайвою вагою. Але завдяки наполегливій роботі над собою зірці вдалося досягти бажаних параметрів, якими тепер милується не тільки чоловік артистки, але й вся країна.

В інтерв'ю ТСН співачка вирішила розповісти, що змусило її схуднути на 12 кілограм, а також розсекретила, яка сьогодні у неї вага.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Зайнятися собою Оля вирішила, оскільки їй захотілося "додати приправ" в сімейне життя. "Ми з чоловіком давно в стосунках і між "купити мультиварку на 8 Березня" і "його схвилює одна лише думка про мене"- я вибрала другий варіант. Утримувати рівень пікантності в стосунках нелегко, але воно того варте", - зазначила Цибульська.

"Плюс, повністю кайфувати в парі можна тільки повністю кайфуючи від себе. А мені останнім часом вже не вдавалося. Перемикати канали, коли бачила свої виступи, з регулярних студійних фотосесій "виживали" одна або дві фотки. Примірки зі стилістом взагалі стали челенджем для нас обох. Якось в готелі після концерту наклацала на шоу, в якому знімалася. У мене був шок. Здавалося, що сексі дівчинка зі сцени і тітка з екрану - дві різні людини. То була остання крапля", - додала співачка.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Цибульська зізналася, що її максимальна вага становила 68 кілограм, а зараз ваги показують цифру - 56.

В ході інтерв'ю артистка також поділилася секретами свого схуднення. Співачка не їсть і не п'є (навіть воду) після 19.00. Також Цибульська повністю відмовилася від свого улюбленого продукту - картоплі.

"Так люблю картоплю, що не можу. Але себе люблю більше. Тому "Любовь-яд" - це тепер короткий опис моїх відносин з цим прекрасним продуктом", - поділилася Оля.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Ще один секрет - лляне і кунжутне насіння, яке співачка вживає щоранку. За її словами, цей продукт очищає організм і надає відчуття легкості.

Два рази на тиждень співачка влаштовує монодень - це, коли сніданок, обід і вечеря - один продукт. "Зазвичай це сирий гарбуз, овочеве рагу або сир. Так я економлю сили організму і калорії, а собі - час і фантазію на щось значно цікавіше", - говорить Цибульська.

Фото: instagram.com/cybulskaya

  • Оля Цибульська несподівано з'явилася на шоу Голос країни-10. Виконавиця прийшла на проект заради 5-річного сина Нестора.
  • Також співачка розповіла, чому не вказує обличчя свого чоловіка громадськості. Оля зрідка публікує в соцмережах фотографії з коханим, проте завжди закриває його обличчя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях