Лайм

50-річна Дженніфер Лопес розповіла, чому відкладає весілля з нареченим Алексом Родрігесом

Весілля з 44-річним бейсболістом буде для співачки четвертою

Дженніфер Лопес і колишній бейсболіст Алекс Родрігес заручилися в березні 2019 року, але дата весілля 50-річної співачки все ще під питанням. В інтерв'ю з Опрою Вінфрі зірка зізналася, що після трьох невдалих шлюбів вже не так поспішає до вівтаря.

Фото: @jlo в Instagram

"Це кумедно, бо коли ми побралися, я подумала: "О, ми одружимося через пару місяців". Ніби повертається старе мислення, вся ця безнадійна романтика, яка змусила мене тричі виходити заміж", - сказала вона телеведучій.

Потім Дженніфер схаменулася і заявила Родрігесу, що якщо вони збираються бути разом все життя, поспіх ні до чого.

"Якщо це те, що ми дійсно збираємося зробити, якщо ми дійсно будемо партнерами, спробуємо побудувати разом те, чого у нас ніколи не було, або нам здавалося, що не було, ми приймемо всіх наших дітей і покажемо їм це, - сказала співачка. - Це відрізняється від усього, що я колись відчувала. Коли він щось говорить, він це завжди робить. І він хоче побудувати разом те, чого у мене ніколи не було. Знаєш, у мене ніколи не було людини, яка хотіла би, щоб я сяяла і зростала".

Фото: @jlo в Instagram

Також зірка зізналася, що перед розлученням з третім чоловіком Марком Ентоні їй довелося переглянути своє життя, і допомогла їй в цьому психотерапія і медитація.

"Я відчувала, що з тріском провалилася. Мені довелося переглянути все моє життя. Я до 38 років чекала, щоб народити дітей, і ніколи не думала, що не буду з їхнім батьком, - сказала вона. - Я відчувала, що не зможу дати дітям те, що їм потрібно, і просто не знала, що робити. Я пройшла терапію, багато молилася і навчилася медитувати. Я прочитала багато книжок Луїзи Хей... Я перебувала серед людей, які були старші й досвідченіші, які могли б допомогти мені... їхній досвід і мудрість стали для мене безцінними".

Лопес і Ентоні розлучилися в 2011 році після 7 років стосунків. Разом вони виховують 12-річних близнюків Макса і Еммі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях