Лайм

Ані Лорак випустила новий кліп, але він не сподобався фанам - відео назвали нудним

Режисером відео виступив Алан Бадоєв

У вівторок, 3 березня, співачка Ані Лорак представила нову музичну роботу - кліп на пісню "Я б літала". Режисером відео виступив відомий кліпмейкер Алан Бадоєв.

Про вихід кліпу виконавиця повідомила фанам на своїй сторінці в Instagram. "З величезною радістю дарую вам свою ніжність і любов в цьому неймовірно красивому відео. Любов витає в повітрі", - написала Кароліна.

Для відео Ані Лорак приміряла кілька відвертих образів, які підкреслили її сексуальність. Співачка з'являється в кадрі в білих нарядах, сріблястому бюстгальтері, а також в ніжно-блакитному пляжному халаті.

Шанувальники співачки, які з нетерпінням чекали виходу кліпу, залишилися розчаровані. Вони назвали відео "нудним", а також побачили схожість нового відео з попереднім відеокліпом.

"Кліпмейкера потрібно міняти, одне і теж, все на один мотив, ну видно ж", "Кліп схожий на попередній! Що не можна придумати щось цікаве", "А чому цей кліп відрізняється від попереднього? Чи це продовження таке?", "На разок подивитися, не заводить", "Ну реально одне і теж... самозамилування", - пишуть фанати в коментарях під роликом.

  • Раніше Світлана Лобода презентувала кліп на пісню "Новий Рим", знятий Аланом Бадоєвим. Фани співачки, які зазвичай діляться емоціями від перегляду кліпу, продовжують обговорювати саму пісню. Оскільки мелодично та композиційно трек практично копіює хіт Bad Guy юної американської виконавиці Біллі Айліш.
  • Дивіться також на theLime новий кліп гурту Mozgi. У новому ролику учасники бойз-бенду міняються місцями з крихкими і привабливими дівчатами, поступаючись їм правом бути кращими в традиційно чоловічій роботі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки