Лайм

Тілль Ліндеманн в Києві послав коронавірус і передав привіт українським фанам

6 березня музикант і його сольний проект Lindemann презентує в Києві другий студійний альбом

Німецький музикант Тілль Ліндеманн, соліст гурту Rammstein і однойменного сольного проекту Lindemann, передав привіт з Києва українським шанувальникам. Вже 6 березня в одному з клубів столиці Lindemann представлять свій другий студійник "F&M".

Коротке відео з Києва з'явилося в Інстаграм-сторіз музиканта. Ліндеманн позує на в'їзді до столиці України з медичною маскою на обличчі. На ній - недбалий напис - "До біса коронавірус".

"Київ, побачимося завтра", - коротко підписав ролик музикант.

Нагадаємо, індастріал-метал-проект Lindemann у 2015 році утворили Тілль Ліндеманн та шведський музикант Петер Тегтгрен (Pain). У червні того ж року вийшов його перший альбом Skills In Pills. У листопаді 2019-го фани дочекалися другого диска "F&M".

  • Нещодавно музикант також створив проект Na Chui від імені якого випустив відвертий порнокліп Till The End. Відео облетіло соцмережі і викликало широкий резонанс. Так, наприклад, дівчата з Росії, які взяли участь в його зйомках, поскаржилися на цькування і погрози в мережі.
  • Після виходу відео Till The End уважні фани помітили у Тілля Ліндеманна дивне тату. Поки про його значення шанувальники музиканта можуть лише здогадуватися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях